Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zlatna-misa

Zlatomisničko slavlje vlč. Jordana Rovisa u Žminju

Žminjski župnik vlč. Jordan Rovis je nakon prve proslave 50. obljetnice prezbiterskog ređenja u rodnom Pićanu u listopadu, u nedjelju 19 studenog 2023. zahvalio Bogu za svoju svećeničku službu i u Župi sv. Mihovila u Žminju gdje djeluje 16 godina.

Vlč. Alozije Asić proslavio zlatni svećenički jubilej

Alojzije Asić, umirovljeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije u nedjelju 5. studenoga proslavio je zlatni svećenički jubilej u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Starim Jankovcima, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Zlatna misa vlč. Branka Vincetića

Zlatnu misu, 50 godina svećeništva, proslavio je u nedjelju 15. listopada u filijalnoj crkvi sv. Nikole biskupa u Gornjoj Vrbi kod Slavonskog Broda vlč. Branko Vincetić, umirovljeni svećenik Vrhbosanske nadbiskupije.

Zlatna misa mons. Nikole Uravića

Zlatomisnik Riječke nadbiskupije mons. Nikola Uravić 50. obljetnicu svećeničkog ređenja proslavio je 15. listopada u katedrali sv. Vida.

Zlatna misa vlč. Alojzija Asića

Na svetkovinu Velike Gospe, 15. kolovoza 2023. vlč. Alojzije Asić proslavio je svoj zlatni jubilej – 50 godina misništva u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Bapskoj.

Mons. Stjepan Ptiček proslavio zlatnu misu u Beletincu

Zahvaljujući dobrome Bogu za svećenički poziv i godine koje mu je podario, generalni vikar Bjelovarsko-križevačke biskupije mons. Stjepan Ptiček proslavio je zlatnu misu – 50 godina svećeništva, u subotu 29. srpnja 2023., u rodnoj Župi Svih svetih u Beletincu.

Zlatna misa mons. Ivana Vukšića

Mons. Ivan Vukšić proslavio je u nedjelju 30. srpnja u rodnoj Župi Presvetog Srca Isusova u Studencima u BiH svoj zlatni jubilej, 50 godina svećeništva, objavljeno je na mrežnoj stranici radio postaje Radio Ljubuški.

Nadbiskup Hočevar proslavio zlatnu misu u Škocjanu

Umirovljeni beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar proslavio je u nedjelju 9. srpnja u rodnoj Župi sv. Kancija, Kancijana i Kancijanile u Škocjanu u Sloveniji 50 godina svećeništva i 60 godina redovništva pod geslom „Velik je Gospodin i hvale vrijedan“, objavljeno je na mrežnoj stranici Beogradske nadbiskupije. 

1 2 3 8