Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zlatni-cekin

Karitativno društvo „Kruh svetog Ante“ preuzelo vođenje rada Zlatnog cekina u Slavonskome Brodu

Karitativno društvo „Kruh svetog Ante“ Franjevačke provincije Bosne Srebrene u Zagrebu temeljem darovnog ugovora, preuzelo je vođenje rada Zlatnog cekina u Slavonskome Brodu. Riječ je o poliklinici - specijaliziranoj zdravstvenoj ustanovi za rehabilitaciju djece sa smetnjama u razvoju. Pravni akt prijenosa osnivačkih i vlasničkih prava nad ovom ustanovom svečano je izvršen u ponedjeljak, 25. listopada u Zlatnom Cekinu u Slavonskom Brodu.

Nadbiskup Hranić u posjetu „Zlatnom cekinu“

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić posjetio je u srijedu, 24. ožujka ustanovu za odgoj i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju „Zlatni cekin“, koja 28 godina uspješno djeluje u Slavonskom Brodu.

„Zlatni cekin“ potpisao vrijedan ugovor

„Zlatni cekin“, poliklinika za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Slavonskom Brodu i Ministarstvo regionalnog razvoja RH od novca iz europskih fondova potpisali su 3. srpnja ugovor vrijedan 500.000 kn.

Predsjednica Grabar-Kitarović posjetila Zlatni cekin

U sklopu boravka na području Brodsko-posavske županije predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pohodila je u srijedu 10. listopada Zlatni cekin - Centar za rehabilitaciju i odgoj djece u Slavonskom Brodu, koji ove godine obilježava 25. obljetnicu djelovanja.