Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zracna-luka

Biskupi dočekali novog nuncija u Srbiji

Novi apostolski nuncij u Republici Srbiji mons. Santo Gangemi stigao je u četvrtak 24. studenoga 2022. na svoju novu službu u Beograd gdje su ga dočekala četvorica biskupa.

Papa na putu za Bahrein

Započelo je Papino 39. apostolsko putovanje. Za Bahrein je krenuo u 9:45 iz talijanske zračne luke Fiumicino zrakoplovom Airbus A330 ITA Airwaysa. Previđeni dolazak je u 14:45 po srednjoeuropskome vremenu u zračnu bazu u Awaliju.

Papa otputovao u Kazahstan

Papa Franjo otputovao je u utorak, 13. rujna u Kazahstan, odredište svoga 38. apostolskog putovanja na kojem će boraviti od 13. do 15. rujna.

Papa Franjo stigao u Kanadu

Papa Franjo stigao je 24. srpnja u kanadsku Međunarodnu zračnu luku Edmonton, započevši svoje “pokorničko hodočašće” kojim nastavlja put pomirenja započet posljednjih mjeseci s Métisima, Inuitima i s Prvim Narodima, najbrojnijim predstavnicima autohtonoga stanovništva koje trpi posljedice politike kulturne asimilacije.

Sveti Otac doputovao na Maltu

Papa Franjo doputovao je u subotu 2. travnja u 9.50 sati u međunarodnu zračnu luku Malta gdje je Svetog Oca dočekao predsjednik Republike George William Vella sa suprugom.

1 2