Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zracna-luka

Papa Franjo oprostio se od Marseillea

Nakon kratke oproštajne svečanosti i posljednjeg susreta s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom u međunarodnoj zračnoj luci u Marseilleu, papa Franjo je u subotu 23. rujna otputovao u Rim, prenosi Vatican News.

Papa krenuo u Mongoliju

Papa Franjo krenuo je u četvrtak 31. kolovoza u 18:41 zrakoplovom iz rimske Međunarodne zračne luke „Leonardo da Vinci“ – Fiumicino na apostolsko putovanje u Mongoliju, izvijestio je Vatican News.

Papa otputovao iz Portugala

Portugalski predsjednik Marcelo Rebelo de Sousa zajedno s političkim i crkvenim izaslanstvom bio je u nedjelju 8. kolovoza navečer u lisabonskoj zračnoj luci Figo Maduro na svečanosti ispraćaja pape Franje na završetku njegovog 42. apostolskog putovanja za Svjetski dan mladih 2023. godine.

Papa Franjo stigao u Lisabon

Sveti Otac je 2. kolovoza krenuo na svoje 42. apostolsko putovanje u sklopu kojeg će sudjelovati na Svjetskom danu mladih u Lisabonu. U portugalski glavni grad sletio je nešto prije 11 sati prema srednjoeuropskome vremenu.

Papa se vratio iz Mađarske u Rim

Papa Franjo vratio se u nedjelju 30. travnja 2023. u Rim nakon trodnevnog apostolskog putovanja u Mađarsku, objavio je Vatican News.

Papa Franjo zaključio putovanje u Mađarsku

Papa Franjo završio je svoje 41. apostolsko putovanje u Mađarsku u nedjelju 30. travnja 2023. i iz budimpeštanske Međunarodne zračne luke „Franz Liszt“ krenuo prema Rimu, izvijestio je Vatican News.

1 2 3 4