Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-bezgrjesnog-zaceca-bdm

Molitvena obljetnica za sve žrtve Domovinskog rata u župi Malešnica–Oranice

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u subotu 18. studenoga 2023., u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije – Malešnica–Oranice, slavljena je misa i održan prigodan program, objavljeno je na župnoj mrežnoj stranici.

Blagdan sv. Ivana Pavla II. proslavljen u Poznanovcu

Svečanu misu blagdana sv. Ivana Pavla II., u nedjelju 22. listopada 2023., u istoimenoj crkvi u Župi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije – Mače, predslavio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško

Preminuo vlč. Alfred Kolić

Vlč. Alfred Kolić, svećenik Zagrebačke nadbiskupije, preminuo je u petak 13. listopada 2023., u 55. godini života i 30. godini svećeništva, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Blagdan bl. Marije Propetoga proslavljen u Valpovu

Spomendan bl. Marije Propetog Isusa Petković proslavljen je u nedjelju 9. srpnja 2023. u Župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu, u kojoj djeluje Družba kćeri Milosrđa čija je blaženica utemeljiteljica.

Biskup Šaško predvodio proslavu župne svetkovine na Malešnici

Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, Malešnica–Oranice svečano je proslavila župnu svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, u četvrtak 8. prosinca 2022., misom koju je predslavio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu sa svećenicima Kustošijskog dekanata.

Biskup Škvorčević pohodio prognaničko naselje Kovačevac

U pripravi za svetkovinu Isusova rođenja, požeški biskup Antun Škvorčević u pratnji župnika Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Novoj Gradiški Maria Sanića i tajnika Mateja Silukovića pohodio je 8. prosinca prognaničko naselje Kovačevac pokraj Nove Gradiške, u koje su smješteni prvenstveno prognanici posebnog statusa iz Bosne i Hercegovine iz vremena Domovinskog rata.

1 2