Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-presvetoga-trojstva

Novi broj glasila „Slivno“

U povodu svetkovine Rođenja Gospodinova objavljen je novi, 56. broj glasila „Slivno“ Župe Presvetoga Trojstva.

Mons. Sudar predvodio proslavu Stepinčeva u Krašiću

Spomendan bl. Alojzija Stepinca proslavljen je u petak 10. veljače 2023. u Krašiću svečanim euharistijskim slavljem koje je u župnoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio umirovljeni vrhbosanski pomoćni biskup Pero Sudar, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Počele mjesečne duhovne obnove u Ludbregu

„Krv Kristova i naša savjest“ bila je tema duhovne obnove prve nedjelje u mjesecu koja se održala u nedjelju 5. veljače u Župi Presvetoga Trojstva u Ludbregu. Voditelj duhovne obnove bio je vlč. Petar Mlakar, župnik in solidum u Ludbregu, a misu je predvodio vlč. Kristijan Stojko, također župnik in solidum.

Dva koncerta Daruvaru na dar

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Daruvaru 10. prosinca održan je koncert ansambla Musica viva Bohemica, a 11. prosinca koncert folklornog društva iz Buchlovica i cimbalova muzika Rubaš iz Češke

Biskup Prosper Balthazar Lyimo u Vođincima i Tordincima

Svečane mise u filijali u Novim Mikanovcima te u župnoj crkvi u Vođincima na Prvu nedjelju došašća, 27. studenoga, kao i u Tordincima idućeg dana, predvodio je mons. Prosper Balthazar Lymio, pomoćni biskup nadbiskupije Aursha u Tanzaniji.

1 2