Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-sv-dominika-savija

Proslavljen spomen sv. Ivana Pavla II. u Slavonskom Brodu

Spomen sv. Ivana Pavla II. svečano je u nedjelju 22. listopada proslavljen u Župi sv. Dominika Savija u naselju Kolonija u Slavonskom Brodu, koja od 2012. godine posjeduje zavjetni kip tog svetog pape, smješten na novoizgrađenom vanjskom oltaru.

U Slavonskom Brodu održana 36. „Zlatna harfa“

Smotra dječjih crkvenih zborova Brodske regije „Zlatna harfa“, održana je u subotu 22. travnja u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Budainci u Slavonskom Brodu pod geslom „Divan je Bog u svetim svojim“.

Misa zahvalnica na Koloniji

Vjernici Župe sv. Dominika Savija na Koloniji u Slavonskom Brodu ispunili su župnu crkvu sudjelujući na misi zahvalnici u nedjelju 16. listopada 2022., koju je predvodio njihov župnik Josip Matanović.

Svečano misno slavlje uoči svetkovine sv. Dominika Savija

Uoči svetkovine sv. Dominika Savija u njemu posvećenoj župi na Koloniji u Slavonskom Brodu u četvrtak 5. svibnja župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju vlč. Krunoslav Karas predslavio je večernju misu.

Blagdan sv. Ivana Bosca u Slavonskom Brodu

Blagdan sv. Ivana Bosca, jednog od najvećih svetaca prošloga stoljeća, koji je uživao i danas uživa u Crkvi i svijetu glas uzornoga, suvremenog svećenika i apostola mladeži, proslavljen u ponedjeljak 31. siječnja u Župi sv. Dominika Savija na Koloniji u Slavonskom Brodu.

Održan 11. humanitarni turnir „Kolonija 2022“

Unatoč pandemiji koronavirusne bolesti i svim mjerama, na Koloniji u Slavonskom Brodu je od 6. do 9. siječnja 2022. održan 11. humanitarni malonogometni turnir, izvijestila je Slavonskobrodska televizija.

1 2