Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-sv-josipa

Preminuo vlč. Ivan Damjanović

Umirovljeni svećenik Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivan Damjanović preminuo je u četvrtak 2. veljače 2023. godine u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu u 71. godini života i 46. godini svećeništva.

Počela devetnica svetom Josipu u varaždinskoj župi

Župa sv. Josipa u Varaždinu počela je u srijedu 18. ožujka veliku devetnicu svom nebeskom zaštitniku. Misno slavlje predvodio je vlč. Marko Domiter, povjerenik za pastoral mladih Varaždinske biskupije i tajnik varaždinskog biskupa uz koncelebraciju župnika vlč. Leonarda Šardija.

Nikolinje za djecu iz Ukrajine i s Bliskog istoka na Trešnjevki

U povodu spomendana sv. Nikole Isusovačka služba za izbjeglice (JRS) i Župa sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci organizirali su u nedjelju 4. prosinca 2022., u župnoj crkvi, predstavu i darivanje djece iz Ukrajine i s područja Bliskog istoka.

U Nigeriji otet katolički svećenik

Župnik Župe sv. Josipa u Abata Nsugbe, u nigerijskoj državi Anambra, vlč. Josip Igweagu otet je u srijedu 12. listopada, izvijestili su u nedjelju 16. listopada iz nadbiskupije Onitsha, a prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Božićni igrokaz „Tajna jednog magarca“

U Župi svetoga Josipa u Zagrebu u nedjelju, 16. siječnja održana je božićna predstava „Tajna jednog magarca“, koja je bila odgođena zbog bolesti djece koja su sudjelovala u igrokazu.

1 2 3