Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-svete-obitelji

Dobrotvorni koncert za Ukrajinu u Osijeku

Dobrotvorni koncert za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine, čiji su idejni začetnici i organizatori Tatjana Šargač i Danijel Janc održan je u četvrtak 26. svibnja 2022. u Župi Svete obitelji u Osijeku.

Molitveni hod ususret Stadlerovim obljetnicama

Peta postaja molitvenog hoda ususret 180. obljetnici rođenja i krštenja sluge Božjega Josipa Stadlera, prvog vrhbosanskog nadbiskupa, koja će biti proslavljena 24. siječnja iduće godine, bila je u utorak 24. svibnja u župi Svete obitelji u Slavonskom Brodu. Misno slavlje predvodio je župnik David Sluganović.

Krštenja u Župi Svete obitelji u Slavonskom Brodu

U Župi Svete obitelji u Slavonskom Brodu na Uskrsni ponedjeljak 18. travnja vlč. Ivan Blaževac, vojni kapelan u Karlovcu krstio je petero djece Antonija Vrančića, Davida Adamovića, Jakova Kožula, Luku Nikolića i Emily Ćurak.

Održani „Dani fra Josipa Marcelića“ u Splitu

U Župi Svete obitelji u Splitu od 17. do 20. siječnja održani su „Dani fra Josipa Marcelića“, svećenika Provincije franjevaca trećoredaca glagoljaša, karizmatika, vjerskog pisca, prevoditelja i filmskog scenarista kojeg su vjernici grada Splita nazivali omiljenim ispovjednikom koji je umro na glasu svetosti 2018. godine.

1 2