Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zvona

Nova „Zvona“

Novi broj „Zvona“ nakon Uskrsa donosi vijesti o uspješnoj borbi protiv širenja bolesti Covid-19 i polaganom popuštanju mjera zaštite i zabrana okupljanja. Ipak, s obzirom da je u ova gotovo dva mjeseca bilo vrlo malo događaja u ovome broju čitatelji mogu pronaći više razgovora i reportaža.

Božićni broj Zvona

Mjesečnik za kršćansku kulturu Zvona u broju koji je izišao pred Božić donosi božićne poruke riječkog nadbiskupa i metropolita Ivana Devčića te gospićko-senjskog biskupa Zdenka Križića.

Novi broj „Zvona“

Mjesečnik Zvona u novome broju donosi poruke s proslave Dana hrvatskih mučenika na Udbini. Hvarski biskup Petar Palić pozvao je na ljubav i odgovornost, a umirovljeni gospićko-senjski biskup Mile Bogović podsjetio na projekt Svehrvatskog groba za humani pokop ljudi bačenih u jame.

Novi broj Zvona

Nakon ljetne stanke, s početkom rujna izašao je novi broj Zvona, mjesečnika za kršćansku kulturu.

Biskup Palić o važnosti gostoljubivosti

U povodu ovogodišnje 250. obljetnice zvonika župne crkve Sv. Jeronima u Pučišćima hvarski biskup Petar Palić blagoslovio je u nedjelju 21. srpnja za misnoga slavlja novo zvono u toj župi koje će sljedećega tjedna biti postavljeno na zvoniku župne crkve. Biskup Palić blagoslov novoga zvona obavio je u tijeku nedjeljne euharistije koju je slavio u zajedništvu s vjernicima tamošnje župe sv. Jeronima.

1 2