Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Nova knjiga "Drniški prilog Domovinskom žrtvoslovlju"

Knjiga "Drniški prilog Domovinskom žrtvoslovlju" autora fra Ivana Čupića, Davora Gaurina i Dragana Radeljak posvećena je žrtvama Domovinskog rata iz drniškog kraja, objavljena je u siječnju 2022., u prigodi 30. obljetnice Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Novo izdanje „Kane“

Kršćanska obiteljska revija „Kana“ u novu je godinu zakoračila redizajniranim izdanjem, moderniziranom naslovnicom i grafičkom opremom.

Objavljena knjiga „Povijest kršćanstva i Crkava“

Kršćanska sadašnjost objavila je novu knjigu „Povijest kršćanstva i Crkava“, s podnaslovom „Od početaka do naših dana“, istaknutoga autora Roberta Rusconija, nekadašnjega profesora Povijesti kršćanstva i Crkava na Sveučilištu Roma Tre.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi, treći ovogodišnji broj Glasa Koncila pripremljen za nedjelju 16. siječnja.

Zbirka pjesama „Afričko bogatstvo“ fra Stojana Damjanovića

U nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čitluku (BiH) iz tiska je krajem 2021. godine izišla zbirka pjesama „Afričko bogatstvo“, autora fra Stojana Damjanovića, člana Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, koji trenutačno živi i radi na franjevačkom otočiću Visovcu.

Bilosnićeva Molitva svetom Franji na 27 jezika i pet pisama svijeta

Već prvih dana 2022. godine u kojoj književnik, slikar, publicist, novinar i fotograf Tomislav Marijan Bilosnić obilježava jubileje -75 godina života i 55 godina umjetničkog djelovanja u zemlji i inozemstvu, iz tiska je izišla njegova nova knjiga Molitva svetom Franji.

Nova knjiga mons. Semrena „U službi vječne Riječi“

Nakon što su prethodno objavljene zbirke propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu A s naslovom „Susret u Riječi” i liturgijsku godinu B s naslovom „Beskrajna blizina Božje Riječi”, banjolučkog pomoćnog biskupa mons. dr. fra Marko Semren u nakladi Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi objavio je novu zbirku propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu C.

1 2 3 149