Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Objavljeni Susreti 14

Iz tiska su izašli Susreti 14, Godišnjak Matice hrvatske Grude 2020. Zbog trenutačne epidemiološke situacije odgođeno je tradicionalno predstavljanje Godišnjaka pred Božić.

Božićni dvobroj „Žive zajednice“

Iz tiska je izašao božićni dvobroj „Žive zajednice“ za studeni i prosinac 2020., glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, koji od rujna 1978. izlazi u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Prosinački Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije o „Katoličkim školama“

„Katoličke škole“ tema je prosinačkog Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije, a urednik doc. dr. sc. Boris Vulić u svom uvodniku na temu „Najvažnije za katoličke škole“ pita: „Što je to što jednu školu uistinu čini katoličkom školom?“. Nadbiskup Đuro Hranić piše na temu „Planovi o katoličkim školama u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji“.

Objavljena slikovnica za djecu „Želim biti svet“- sv. Dominik Savio

Zaklada sveti Dominik Savio, koja pomaže djecu i mlade iz mnogobrojnih obitelji, djecu bez jednog ili oba roditelja, djecu iz udomiteljskih obitelji koji žele nastaviti školovanje, objavila je slikovnicu „Želim biti svet“, životopis malog sveca Dominika Savia kroz 14 prizora iz njegovog kratkog, ali po svemu bogatog života.

"Marija” za prosinac

Iz tiska je izišao novi broj katoličkoga marijanskog časopisa ”Marija” za prosinac, koji prilozima pripravlja za Isusov rođendan.

Novi Glas Koncila

Naslovnom fotografijom i početkom izvještaja sa skupa „Franjina ekonomija“, doduše za većinu sudionika virtualnoga, predstavlja se čitateljima novi broj Glasa Koncila, 48. u 2020. godini, s nadnevkom od nedjelje 29. studenoga.

Predstavljena knjiga „Kako uspjeti u smrti“ Fabricea Hadjadja

Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 26. studenoga putem videokonferencije za medije predstavila knjigu Kako uspjeti u smrti. Antimetoda za življenje, poznatog francuskog filozofa i intelektualca Fabricea Hadjadja. Na videokonferenciji sudjelovali su prof. dr. sc. fra Ante Vučković, dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

1 2 3 113