Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Intervju Glasa Koncila s Ivanom Šarolićem

U novom broju Glasa Koncila priređenom za nedjelju 15. prosinca objavljen je intervju s Ivanom Šarolićem, filozofom i pjesnikom koji je govorio o bitku ljubavi u filozofsko-teološkoj povijesti, a nedavno je i objavio knjigu »O bitku ljubavi«.

Novi Glas Koncila

Novi broj Glasa Koncila priređen za nedjelju 15. prosinca otvara se naslovnom fotografijom i prigodnim tekstom o misi za domovinu uz 20. godišnjicu smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, koju je u utorak 10. prosinca u zagrebačkoj prvostolnici predvodio kardinal Josip Bozanić, a u ostalim rubrikama možete čitati o spasonosnoj ljubavi, mirovinskoj reformi i drugim temama.

Nova Kana: Sva ljepota Božića skriva se u intimi ljudskog srca

„Ovoga Božića stavimo u jaslice svoju obitelj, svaku osobu i sve što nosimo u srcu. Tamo ima mjesta za sve što je istinski ljudsko i za sve ono što živimo u svojim svakidašnjim životima“, poručuje uredništvo Kane koja se i u prosinačkom broju posvetila aktualnim političkim, društvenim, obiteljskim, kulturnim i popularnim temama.

Novi Glas Koncila

Novi broj Glasa Koncila, 49. u nizu u 2019. s nadnevkom od 8. prosinca započinje izvještajem s mise u splitskoj prvostolnici Sv. Dujma mučenika te se dotiče niza drugih tema poput predsjedničkih izbora, duhovne obnove vjeroučitelja i odgojiteljica u vjeri Požeške biskupije, djece ubijene u Domovinskom ratu i sl.

Božićni broj Maloga koncila

Objavljen je božićni broj Maloga koncila - Maka, a dječji vjerski mjesečnik u prosincu donosi tekstualne i likovne "darove" za došašće kako bi se njegovi mladi čitatelji u igri, učenju i molitvi pripremili za Isusov dolazak.

Novi broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Prosinački broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije u godini obilježavanja 100. obljetnice rođenja biskupa Ćirila Kosa naslovljen je tim povodom „Biskup Ćiril Kos“, a donosi i pregled sadržaja 147. godišta.

Novi Glas Koncila

Prvi prosinački broj katoličkoga tjednika „Glasa Koncila“ s nadnevkom nedjelje 1. prosinca otvara fotografija i izvještaj s ređenja novoga varaždinskoga biskupa mons. Bože Radoša koji je na svetkovinu Krista Kralja zaređen za biskupa te preuzeo upravljanje Varaždinskom biskupijom. Istaknute su njegove riječi iz propovijedi: „Zajedništvo u služenju i molitvi najsnažnija je propovijed“, kao i poruka da „bez svećenika biskup može malo učiniti“.

1 2 3 87