Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Novi broj Glasa Koncila

U Zrinu uz 76. obljetnicu spomena na stradanje žrtava partizanskoga zločina blagoslovljena je novoizgrađena spomen-crkva i slavljena svečana euharistija s koje su postavljena pitanja koja ne mogu i ne smiju ušutkati. Katolički tjednik Glas Koncila, stoga, svoj 38. broj naslovnicom i komentarom urednika mons. Ivana Miklenića otvara tom temom izvještavajući sa samoga događaja pod naslovom „Protivnici istine omogućuju širenje mržnje i netrpeljivosti“.

Intervju Glasa Koncila s Rokom Mišetićem

U ovotjednom broju Glasa Koncila objavljen je razgovor s demografom s Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Rokom Mišetićem. Naglasio je kako nema razvoja bez kvalitetne i stabilne demografske politike te ocijenio pozitivnim pokretanje novog studijskog usmjerenja na Sveučilištu u Zagrebu koje će se baviti demografijom i hrvatskim iseljeništvom.

Novi broj Glasa Koncila

Izvještajem i fotografijom na naslovnoj stranici sa svečane proslave 400. obljetnice mučeničke smrti sv. Marka Križevčanina u Križevcima otvara se novi broj Glasa Koncila, 37. u 2019. godini, s nadnevkom od nedjelje 15. rujna.

Rujanski „MAK“ za dobar početak

Nakon ljeta, za vjeroučenike i đake, sve kreće... ispočetka! Ranije buđenje, obveze, ponovno knjige i bilježnice, zadaće i učenje, ali ponovno i... Mali koncil - Mak, dječji mjesečni list, koji na osobit način prati vjeroučenike, sve od prvoga do osmoga razreda.

Tri nove knjige dr. Vinka Kraljevića

Nedavno su objavljene tri knjige svećenika Hrvatske katoličke misije Mittelbaden u njemačkom Karlsruheu dr. Vinka Kraljevića: Dosluh neba i zemlje, Međusobna dozivanja i susreti u svemiru i Usmjerenost blistavoj budućnosti.

Novi broj Glasa Koncila

Izvještajem, s prikladnom naslovnom fotografijom, s proslave Svete nedjelje u čast Predragocjenoj Krvi Kristovoj u Ludbregu otvara se novi broj Glasa Koncila, 36. u 2019. godini s nadnevkom od nedjelje 8. rujna.

Novi broj časopisa "Da život imaju"

Ovaj broj časopisa (br. 9 / 2019.) donosi savjet glavnog urednika dr. fra Tomislava Pervana i vrijedne tekstove drugih autora: biskupa Andreasa Launa, Michaela O’Briena, Petera Kreefta, Eugenia Cortiaa, Matka Petrovića, Marijana Jelenića i drugih.

1 2 3 82