Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Objavljena Velika Biblija u stripu

Cjelovita i privlačna sadržaja 'Velika Biblija u stripu' svjetski poznatoga crtača stripova Sergia Cariella osvojila je čitatelje svih generacija postavši međunarodni bestseler preveden na gotovo stotinu jezika i prodan u više od milijun primjeraka. Ova knjiga ujedno je dobitnica nagrade za kršćansku knjigu godine.

Ljetni broj Glasnika svetog Josipa

I novi broj Glasnika svetog Josipa donosi svjedočanstva o tome kako ustrajnost i strpljenje donose obilan plod koji je niknuo uz pomoć svetog Josipa.

Novi Glas Koncila

Na naslovnici Glasa Koncila br. 29. u tekućoj 2019. objavljena je vijest: »Duhovni je preporod neprocjenjiv« s nekoliko dojmljivih fotografija o "sasvim (ne)običnom obiteljskom ljetovanju", kako to doslovce piše u nadnaslovu teksta, u franjevačkom samostanu na otoku Krapnju pokraj Šibenika. Riječ je o duhovno-rekreativnom odmoru u organizaciji Malog tečaja kršćanstva Kursilja.

Novi broj „Biblije danas“ o Duhu Svetom

U novom broju časopisa za biblijski pastoral „Biblija danas“ donose se komentari svetopisamskih tekstova koji govore o učincima djelovanja Duha Svetoga. Duh Sveti i danas obnavlja lice zemlje, lebdi nad tminama i stvara mogućnosti za bolji, kvalitetniji i plodniji život.

Novi broj Glasa Koncila

Naslovnom fotografijom na kojoj su u prvome planu djeca i redovnice te barjak s likom bl. Marije Propetoga Isusa Petković te izvještajem o središnjoj proslavi blagdana te hrvatske blaženice u Blatu na Korčuli, otvara se čitateljima novi broj Glasa Koncila, 28. u 2019. godini, s nadnevkom od nedjelje, 14. srpnja.

Migranti u učiteljstvu papa

Lik migranta, izbjeglice, vremenom je promijenio težinu i ulogu. Danas je to globalna pojava, dok je jedno vrijeme podrazumijevala ograničena područja planeta. Crkveno učiteljstvo uvijek je bilo pozorno prema onima koji su zbog gladi ili rata prisiljeni napustiti svoju zemlju, prenosi Fratellanza umana.

Novi Glas Koncila donosi album mladomisnika

Pedesetak hrvatskih misionara, svećenika, redovnika i redovnica, okupilo se prethodnoga vikenda u Splitu na svom godišnjem susretu. Njihova misna slavlja koja je predvodio predsjednik Vijeća HBK za misije krčki biskup Ivica Petanjak, njihove razmjene iskustava i njihovi susreti s predstavnicima mjesne splitske Crkve, posebno djecom i mladima, "zauzeli" su, fotografijom i riječju, naslovnicu novoga broja Glasa Koncila, 27. u tekućoj godini, s nadnevkom od nedjelje 7. srpnja.

1 2 3 80