Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Novi broj Glasa Koncila

Naslovnicom koja donosi fotografiju na kojoj su u Sikstinskoj kapeli papa Franjo i diplomati akreditirani pri Svetoj Stolici te pripadajući tekst o događaju, otvara se novi broj Glasa Koncila, priređen za 19. siječnja.

Časoslov blaženicâ Družbe Milosrdnih sestara sv. Križa

Krajem prosinca 2019. godine objavljen je novi dodatak Božanskomu časoslovu na hrvatskom jeziku, a to je Časoslov blaženicâ Družbe Milosrdnih sestara sv. Križa. Blaženice Družbe su blažena majka Marija Terezija Scherer, utemeljiteljica Družbe (16. lipnja), blažena sestra Ulrika Nisch (8. svibnja) i blažena sestra Zdenka Schelingová (30. srpnja).

Novi broj Glasa Koncila

Ima li ikakve poveznice vjeronauk u školi s ekologijom? Je li ekološko pitanje odgojno-obrazovna potreba? Kako usmjeriti odgoj za katoličku ekopedagogiju? – Na ta pitanja, s kojima započinje i odgovarajući izvještaj, pokušala je dati odgovor katehetska zimska škola za vjeroučitelje i vjeroučiteljice u osnovnim školama koja je nedavno održana u Zagrebu, a završila je i na naslovnoj stranici novoga broja Glasa Koncila, 2. u novoj godini s nadnevkom od nedjelje 12. siječnja.

Novi broj godišnjaka Vrilo

Godišnjak župa Otočkoga dekanata Vrilo ove je godine izišao po 16. puta. Urednik časopisa je župnik Otočca i Dabra i otočki dekan mons. mr. Tomislav Šporčić, a izdavač župa Presvetog Trojstva iz Otočca.

1 2 3 91