Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Predstavljena knjiga "Don Srećko Pavić i talijanski konclogor Zlarin"

Knjiga "Don Srećko Pavić i talijanski konclogor Zlarin" autora šibenskog publicista Darka Gulina predstavljena je u petak 15. Veljače u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku. Uz autora, knjigu su predstavili župnik katedrale svetog Jakova don Krešimir Mateša i viša kustosica i voditeljica Odjela suvremene povijesti Muzeja grada Šibenika Marijana Klisović.

Novi broj Glasa Koncila

Ovogodišnje Stepinčevo, 59. obljetnica preminuća hrvatskoga mučenika bl. Alojzija Stepinca, privukla je brojne vjernike na blaženikov grob u zagrebačku prvostolnicu, pa upravo fotografija i izvještaj s toga slavlja otvaraju novi sedmi broj Glasa Koncila s nadnevkom 17. veljače.

Predstavljena knjiga dr. Esther Gitman „Alojzije Stepinac Pillar of Human Rights“

Knjiga „Alojzije Stepinac Pillar of Human Rights“ autorice dr. Esther Gitman predstavljena je u srijedu 13. veljače na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu. Knjigu, koju su objavili Kršćanska sadašnjost i Hrvatsko katoličko sveučilište, predstavili su urednik izdanja izv. prof. dr. Mario Kevo, politička analitičarka i publicistkinja Višnja Starešina i autorica.

Novi Glas Koncila

Naslovnom fotografijom koja prikazuje papu Franju i velikog imama Ahmada Al-Tayyepa kako razmjenjuju netom potpisani dokument "Ljudsko bratstvo za svjetski mir i zajednički suživot", otvara se čitateljima novi broj Glasa Koncila, 6. u 2019. godini, s nadnevkom od nedjelje 10. veljače.

Izdanje posvećeno fra Anti Crnici

Treći svezak biblioteke „Umnici Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja“ posvećen je fra Anti Crnici, istaknutom znanstveniku, crkvenom pravniku i povijesnom piscu.

Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u siječnju

Vrh top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u siječnju zauzeo je svjetski bestseler br. 1 – „12 pravila za život", knjiga koja je dugi niz tjedana bila na prvom mjestu svih relevantnih svjetskih top ljestvica najprodavanijih knjiga, a i sada je jedna od najtraženijih na svijetu.

1 2 3 72