Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Objavljen 26. broj Svjedoka

Iz tiska je izišao novi, 26. broj Svjedoka, godišnjaka Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije.

Intervju s Draženom Švageljom u novom broju Glasa Koncila

U ovotjednom broju Glasa Koncila objavljen je razgovor s doc. dr. sc. Draženom Švageljom, vinkovačkim ratnim patologom koji je uz godišnjicu vukovarske tragedije progovorio o djelovanju vinkovačke bolnice i životu grada Vinkovaca u jesen 1991. godine.

Živa zajednica za studeni

Iz tiska je izašao novi broj Žive zajednice, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni.

Duhovno čitanje Evanđelja po Luki

U izdanju Glasa Koncila objavljen je prijevod druge knjige u nizu Duhovno čitanje Svetoga pisma – »Evanđelje po Luki« (u dva sveska).

Novi broj Kane: U spomen na Aldu Starića, teologa izgovorene riječi

„Biti dijete – biti kao dijete... Život nije tek puko bivovanje i trajanje, nego neprestano transcendiranje sadašnjosti; ljudski život nije tek u ‘biti’, nego u ‘postajati’, stalno postajati!” kazao je veliki teolog izgovorene riječi, prof. dr. Aldo Starić, nekadašnji glavni urednik Kršćanske sadašnjosti. Upravo njegov lik jedna je od ključnih točaka novoga broja kršćanske obiteljske revije Kana za studeni.

Novi Glas Koncila

Izvještaj i fotografija sa svečane euharistije iz zagrebačke prvostolnice koju je predvodio kardinal Josip Bozanić uz 350. obljetnicu Sveučilišta u Zagrebu i početak nove akademske godine otvara novi, 45. broj katoličkoga tjednika Glasa Koncila s nadnevkom 10. studenoga uz poruku da je sveučilište „važan sudionik razvoja hrvatskoga bića u srednjoj Europi“.

1 2 3 85