Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazi

Objavljena 15. knjiga dr. Ivice Raguža

Dr. Ivica Raguž, profesor dogmatske teologije na KBF-u u Đakovu, objavio je 15. knjigu u nizu Panni pod naslovom „Razgovori s prijateljicama: Etty – Rachel - Simone“.

Predstavljena knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 6. lipnja predstavljena je knjiga „Ljekaruša fra Jure Marčinkovića”. Knjigu su predstavili Miro Radalj i Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Novi broj Glasa Koncila

Izvještajem i naslovnom fotografijom s ovogodišnje svečane proslave Zaštitnice Zagreba, Majke Božje od Kamenitih Vrata, započinje novi broj Glasa Koncila, 23. u tekućoj godini, naslovljen na nedjelju 9. lipnja.

Novi broj Glasa Koncila

Fotografija zagrebačkoga Hoda za život, obitelj i Hrvatsku otvara naslovnu stranicu novoga broja Glasa Koncila s nadnevkom nedjelje 2. lipnja, a u izvještaju se prenose glavni naglasci s pet velikih skupova na kojima su se okupili zagovornici života iz Splita, Rijeke, Osijeka i Zadra te poslali poruku da su nerođena djeca najugroženija manjina u Hrvatskoj i pokazali da Hrvatska vrvi od ljepote života.

Živa zajednica za svibanj i lipanj

Iz tiska je izašao dvobroj Žive zajednice za svibanj i lipanj, glasila hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj, u izdanju Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.

1 2 3 78