Budi dio naše mreže
Izbornik

Objavljen album „Progledaj srcem 2022“

Zagreb (IKA)

Album „Progledaj srcem 2022", s istoimenog koncerta održanog u lipnju na stadionu Maksimir, izišao je u izdanju Laudato Musica.

Dvostruki live CD sadrži 23 pjesme suvremene duhovne glazbe i dvije bonus pjesme Doris Dragović i Klape sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice.

Glazbeni producenti su Goran Kovačić i Švigi, koji potpisuje i audio postprodukciju uz tonski studio „Šišmiš“. Urednik izdanja je Luka Kotlar, a producentica Ksenija Abramović. CD „Progledaj srcem 2022 – Stadion Maksimir Live“ u prodaji je u galerijama i mrežnoj trgovini Laudato, a album je dostupan i na svim glazbenim streaming servisima.

Koncert 4. lipnja 2022. na zagrebačkom stadionu Maksimir pred više od 50.000 ljudi. Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici je ugostio 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika. Nastupili Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, sestre Husar, Palić i Halužan, Rafael Dropulić Rafo, Toni Cetinski, Vanessa Mioč, zbor „Mihovil“ te gosti klapa „Sveti Juraj“ HRM-a i Doris Dragović.

Redatelj videoprijenosa bio je Ivan Miladinov.

Ključne riječi:
''Progledaj srcem'' CD Laudato