Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: laudato

Laudato.hr dobio novo ruho

Laudato.hr hrvatski portal s kršćanskim temama, nakon devet godina od pokretanja, danas je mrežna stranica Laudato televizije. Redizajnom je dobio novo, praktično i moderno ruho.

Treći sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži

U prostorijama Nadbiskupskoga duhovnog stola u ponedjeljak 17. veljače pod predsjedanjem zagrebačkoga pomoćnoga biskupa Mije Gorskog održan je treći sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja godine u Zagrebu.

Laudato TV sudjelovao na 23. kongresu Renovabisa

Laudato TV sudjelovao je na 23. kongresu Renovabisa održanom 11. i 12. rujna u Münchenu na temu 'Urbana Crkva – izazovi u pastoralu, na Istoku i Zapadu'. Na kongresu se raspravljalo o pitanjima koja se tiču razvoja u europskim gradovima u srednjoj i istočnoj Europi i mogućim odgovorima u obliku nove duhovne ponude. Uvid na terenu i radne skupine pokazali su primjer pastoralne skrbi u Münchenu, jednom od tih velikih gradova. Na kongresu je rezultate i planove Laudato TV-a iz Hrvatske predstavila direktorica i glavna urednica Ksenija Abramović.

U Zagrebu održan koncert ''Progledaj srcem''

Koncert ''Progledaj srcem'' u produkciji Laudato televizije (LTV) održan je u subotu, 11. svibnja u zagrebačkoj Areni. Koncert je okupio tisuće zaljubljenika u molitvu, slavljenje i zahvaljivanje Bogu.