Budi dio naše mreže
Izbornik

Otvorenje blagovališta Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije u Omišu

Omiš (IKA)

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Splitsko-makarskom nadbiskupijom, Hrvatskim Caritasom, gradom Omišem, Splitsko-dalmatinskom županijom i Zavodom za socijalni rad Omiš otvara u utorak, 7. ožujka u 12 sati blagovalište Omiš na adresi Obala gusara 6.

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u svojoj karitativnoj djelatnosti već godinama svakodnevno pomaže socijalno ugroženim obiteljima, osobama na rubu siromaštva, osobama s invaliditetom i u raznim zdravstvenim potrebama, izbjeglicama, beskućnicima, žrtvama obiteljskog nasilja, odnosno svima koji se u određenom životnom trenutku suoče s problemima siromaštva i socijalne isključenosti bez obzira na dob ili pripadnost po bilo kojoj osnovi, posebice vjerskoj ili nacionalnoj.

Pokretanjem blagovališta Omiš Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije proširuje svoju karitativnu djelatnost na grad Omiš i okolicu u vidu blagovališta i podjele toplih obroka građanima slabijeg socioekonomskog statusa, a sve u cilju prevencije i suzbijanja siromaštva.