Istina je prava novost.

Biskup Martinović primio provincijsku glavaricu Sarajevske provincije sestara Služavki Maloga Isusa

Biskup Ivo Martinović primio je u Biskupskom domu u Požegi u četvrtak 3. listopada provincijsku glavaricu Sarajevske provincije sestara Služavki Maloga Isusa s. M. Anu Mariju Kesten, izvijestila je Požeška biskupija. 

U pratnji provincijske glavarice su bile prva savjetnica i zamjenica provincijske glavarice s. M. Kristina Adžamić, provincijska ekonoma s. M. Admirata Lučić te  sestra na službi u Gospinom svetištu u Voćinu s. M. Tereza Dokić.

Razgovarali su o djelovanju sestara u voćinskom Svetištu od njihovog dolaska do danas, gdje tri sestre djeluju u župnom pastoralu, organizaciji brojnih hodočašća te daju svoj doprinos i u drugim potrebama Svetišta. S. Ana Marija prikazala je biskupu stanje zajednice i mogućnosti djelovanja povezane s duhovnim zvanjima u nadi da će biti još duhovnih zvanja s područja Požeške biskupije. Provincijalka i sestre su s biskupom razgovarale i o njihovom utemeljitelju biskupu i slugi Božjem Josipu Stadleru te njegovom djetinjstvu i životu koji je bio povezan s Požegom. 

Biskup Martinović zahvalio je provincijalnoj glavarici za požrtvovnost kojom sestre njezine Provincije služe vjernicima župe Voćin i brojnim hodočasnicima u svetište Gospe Voćinske, izvijestila je Požeška biskupija.