Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Potpisan ugovor između Caritasa Mostar i gospodarstvenika iz Čitluka

U upravnoj zgradi Biskupijskog Caritasa Mostar upriličeno je 27. veljače potpisivanje ugovora između Caritasa i gospodarstvenika i poduzetnika s područja općine Čitluk, a koji su se opredijelili financirati djelovanje Caritasova projekta Kućna skrb na razdoblje od tri godine.

Nadbiskup Vukšić s papom Franjom

Vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata Tomo Vukšić prvi svoj boravak u Rimu nakon imenovanja započeo je susretom s papom Franjom na Čistu srijedu 26. veljače, prenosi nedjelja.ba.

Završene duhovne vježbe za svećenike na Plehanu

U samostanu i Župi sv. Marka na Plehanu u Bosanskoj Posavini od 16. do 20. veljače duhovne vježbe za svećenike o temi „Duhovni rast svećenika“ predvodio je pomoćni banjolučki biskup Marko Semren.

Osmi broj „Katoličkog tjednika"

Novi, osmi broj „Katoličkog tjednika“ posvećen je crkvenoj glazbi budući da se u Vrhbosanskoj nadbiskupiji nakon posljednjeg rata redovito krajem veljače organizira Susret animatora liturgijskog pjevanja.

Duhovne vježbe za svećenike Vrhbosanske nadbiskupije

Postulator kauze za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca dr. mons. Juraj Batelja predvodi od 17. do 20. veljače u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u Sarajevu duhovne vježbe za svećenike Vrhbosanske nadbiskupije, izvještava nedjelja.ba.

Svećenici iz BiH u polufinalu 14. europskog prvenstva

Nakon odigranih utakmica prvoga natjecateljskog dana Europskog prvenstva u malom nogometu za svećenike, 18. veljače u Pragu polufinalisti su reprezentacije: Bosne i Hercegovine, Portugala, Poljske i Slovačke, prenosi nedjalja.ba.

Kardinal Puljić o predstojećem susretu biskupa sredozemnih zemalja u Bariju

Predsjednik biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić u utorak 18. veljače stigao je u talijanski grad Bari na obali Jadranskog mora u pokrajini Apuliji kako bi sudjelovao na susretu biskupa mediteranskih zemalja koji će se održati od 19. do 23. veljače 2020. u organizaciji Talijanske biskupske konferencije pod geslom: „Mediteran, granica mira“.

1 2 3 40