Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Nadbiskup Vukšić predvodio misu na svetkovinu Bezgrješnoga začeća BDM, suzaštitnice Vrhbosanske nadbiskupije

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić u zajedništvu s umirovljenim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem, slavio je u četvrtak 8. prosinca 2022. u katedrali Srca Isusova u Sarajevu svečanu euharistiju u prigodi svetkovine Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, suzaštitnice Vrhbosanske nadbiskupije.

Kardinal Puljić slavio misu s umirovljenicima u Zenici

Umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić posjetio je 2. prosinca, na poziv ravnatelja Damira Jukića i župnika u Crkvicama don Ante Dominkovića, Penzionerski dom sa stacionarom u Zenici, objavila je Nedjelja.

Kardinal Puljić pohodio umirovljenički dom u Zenici

U petak 2. prosinca umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić posjetio je „Penzionerski dom sa stacionarom“ u Zenici, na poziv ravnatelja Damira Jukića i župnika Župe Crkvice don Ante Dominkovića.

Srebrni jubilej Caritasova centra Nazaret u Mostaru

Caritas Mostar proslavio je 25. obljetnicu djelovanja centra Nazaret i Dan osoba s invaliditetom misom zahvalnicom koju je u četvrtak 1. prosinca u prostorijama Doma za stare i iznemogle „Sveta obitelj“ u Mostaru predvodio mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Mlada nedjelja proslavljena na Plehanu

Mlada nedjelja svečano je proslavljena u franjevačkoj Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini u nedjelju 27. studenog. Slavlje je predvodio plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

1 2 3 198