Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Sarajevo: Otvorena izložba „creAction“

U okviru obilježavanja Tjedna enciklike Laudato si, na Svjetski dan biološke raznolikosti, 22. svibnja u galeriji Mak Muzeja književnosti i pozorišne umjetnosti BiH u Sarajevu, otvorena je izložba „creAction“.

Zamijenjene kazaljke na satovima sarajevske katedrale

Nakon što je u veljači zbog vjetra pala jedna od kazaljki sa sata koji se nalazi na desnom zvoniku prvostolnice Presvetog Srca Isusova u Sarajevu, u srijedu 22. svibnja, zamijenjene su sve kazaljke, objavljeno je na portalu Nedjelja.

Mons. Vukšić predvodi vojno hodočašće u Lurd iz BiH

Pripadnici Oružanih snaga i Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine, predvođeni vrhbosanskim nadbiskupom i apostolskim upraviteljem Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomom Vukšićem, krenuli su 20. svibnja 2024. na hodočašće u Lurd, izvijestila je Nedjelja.

Propovijed mons. Vukšića prigodom obilježavanja 150. obljetnice rođenja Petra Barbarića

Vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić predvodio je na svetkovinu Pedesetnice, u nedjelju 19. svibnja 2024., u sjemenišnoj crkvi sv. Alojza Gonzage u Travniku, misu zahvalnicu u prigodi obilježavanja 150. obljetnice rođenja časnoga sluge Božjega Petra Barbarića. Propovijed nadbiskupa Vukšića prenosimo u cijelosti.

Premijerno objavljena pjesma „Pružam ruku“

Mladi glazbenik Leon Lasić i mladi iz biskupijskog zbora „ViDeMus“ objavili su u srijedu, 15. svibnja 2024. plod prve službene suradnje, duhovnu pjesmu „Pružam ruku“, izvijestio je Biskupijski duhovni pokret mladih „Mi ViDiMo".

1 2 3 267