Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Misa posvete ulja u sarajevskoj katedrali Srca Isusova

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić predsjedali su liturgijskim slavljem bez naroda na misi posvete ulja, na Veliku srijedu 8. travnja u katedrali u Sarajevu, uz izravan televizijski prijenos BHRT-a, objavljeno je na stranici nedjelja.ba

Uskrsna poruka nadbiskupa Tome Vukšića

Uskrsnu poruku nadbiskupa koadjutora Vrhbosanske nadbiskupije i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini mons. Tome Vukšića s Katoličke tiskovne agencije Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine prenosimo u cijelosti.

Preminuo fra Alojzije Topić

U ponedjeljak, 6. travnja u samostanu na Humcu, okrijepljen sv. sakramentima, blago u Gospodinu preminuo je fra Alojzije Topić u 82. godini života i 57. godini redovništva.

Cvjetnica u sarajevskoj prvostolnici

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor Tomo Vukšić predsjedali su liturgijskim slavljem bez naroda na Cvjetnicu, 5. travnja, u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, prenosi nedjelja.ba.

Posveta Vrhbosanske nadbiskupije Bezgrešnom Srcu Marijinu

U subotu 4. travnja u 11 sati vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić predvodit će molitvu Gospine krunice i litanije pred kipom Gospe Lurdske, koji je 2017. godine prošao kroz sve župe Vrhbosanske nadbiskupije, i tom prigodom obnoviti posvetu Vrhbosanske nadbiskupije Bezgrešnom Srcu Marijinu, s nakanom da je zaštiti u vrijeme ove teške kušnje korona virusa.

Smjernice za Veliki tjedan i Uskrs u Vrhbosanskoj nadbiskupiji

S obzirom na ograničenja uvjetovana pandemijom koronavirusa, Vrhbosanska nadbiskupija donijela je 1. travnja Smjernice za slavljenje obreda Velikog tjedna i svetkovine Uskrsa 2020. godine, prenosi u srijedu 1. travnja nedjelja.ba, portal Katoličkog tjednika.

Priopćenje za javnost iz "Majčina sela"

U vezi sa zaraženima iz općine Čitluk među čime se spominje i "Majčino selo", ravnatelj te ustanove za predškolski odgoj i socijalnu skrb fra Dragan Ružić uputio je 30. ožujka priopćenje za javnost koje je u cijelosti objavljeno na portalu Katoličkog tjednika nedjelja.ba.

1 2 3 46