Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Na Kupresu slavljena misa uočnica 4. Obiteljskom danu u Bosni i Hercegovini

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, pomoćni biskup banjolučki mons. Marko Semren, u večernjim satima u subotu 24. srpnja u župnoj crkvi Svete Obitelji u Kupresu, predvodio je misu uoči Četvrtog Obiteljskog dana u BiH i Prvog Svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba, izvještava Katolička tiskovna agencija (KTA).

Kardinal Puljić obišao radove na obnovi vrhbosanske Bogoslovije

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić pohodio je u srijedu 21. srpnja, u pratnji rektora Zdenka Spajića, Vrhbosansko bogoslovno sjemenište, da bi na licu mjesta vidio kako teku radovi na dva projekta obnove Bogoslovije, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

XX. dani sv. Ilije proroka u Bosanskom Grahovu

U Bosanskom Grahovu po dvadeseti put održana je od 16. do 20. srpnja kulturno-vjerska manifestacija „Dani sv. Ilije proroka“ u organizaciji župe sv. Ilije proroka Bosansko Grahovo i tamošnje Udruge za očuvanje kulturne i povijesne baštine „Don Juraj Gospodnetić“.

Kardinal Puljić blagoslovio kip sv. Ilije proroka u Bosanskom Brodu

Na uočnicu svetkovine sv. Ilije proroka, zaštitnika Bosne i Hercegovine, u ponedjeljak 19. srpnja vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić predvodio je svečano večernje euharistijsko slavlje u istoimenoj župnoj crkvi u Bosanskom Brodu i blagoslovio kip sv. Ilije.

Čestitka kardinala Puljića u povodu Kurban bajrama

U povodu Kurban bajrama kojega muslimani proslavljaju 20. srpnja predsjednik Biskupske konferencije BiH vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 118