Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

​​​​​​​Nadbiskup Vukšić slavio misu i podijelio diplome sudionicima Đakonske pastoralne godine

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH nadbiskup Tomo Vukšić je 1. lipnja u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u gradu Pale pokraj Sarajeva predvodio euharistijsko slavlje i podijelio diplome devetorici đakona koji su sudjelovali na Đakonskoj pastoralnoj godini prije nego što budu zaređeni za svećenike, izvještava KTA.

Nadbiskup Vukšić pohodio župu Janjevo na Kosovu

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić u večernjim satima 30. svibnja pohodio je Župu sv. Nikole u Janjevu na Kosovu u okviru svoga sudjelovanja na 40. redovnom zasjedanju Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda koja se održava tih dana u Prištini, izvijestila je KTA.

Proslavljena naslovnica mostarske katedrale

U Mostaru je na Duhovski ponedjeljak, 29. svibnja, svečano proslavljena svetkovina nebeske zaštitnice katedrale Marije Majke Crkve i Kraljice Neba i Zemlje, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

O. Rafal Wilkowski posjetio karmelićanke u Sarajevu  

O. Rafal Wilkowski, tajnik Generala Karmelskog reda i tajnik za sestre bosonoge karmelićanke sudjelovao je kao gost predavač na VIII. skupštini Federacije samostana bosonogih karmelićanki „Blaženi  Alojzije Stepinac“, koja se održava na Krku od 23. do 26. svibnja.

1 2 3 225