Budi dio naše mreže
Izbornik

BK BIH

Preminuo don Luka Pavlović

Don Luka Pavlović preminuo je u subotu, 16. listopada u jutarnjim satima na odjelu Neurologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, prenose mediji u susjednoj BiH.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u petak, 15. listopada u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana i njihovih prijatelja.

Kardinal Puljić i reis Kavazović pozvali na dijalog i smanjivanje napetosti

U prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u petak 15. listopada susreli su se vrhbosanski nadbiskup metropolit i predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (BK BiH) kardinal Vinko Puljić i reis-ul-ulema Islamske zajednice u BiH dr. Husein Kavazović, priopćio je Ured Vrhbosanske nadbiskupije za odnose s javnošću.

Kardinal Puljić blagoslovio kapelicu u rodnoj kući Petra Barbarića

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić u četvrtak 14. listopada 2021. svečano je blagoslovio kapelicu u rodnoj kući časnog sluge Božjega Petra Barbarića u Šiljevištu u Župi sv. Marka u Klobuku, izvijestio je Ljubuški portal, a prenijela Nedjelja.

Susreli se kardinal Puljić i biskup Stojanov

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić primio je u četvrtak, 14. listopada u nadbiskupskoj rezidenciji u Sarajevu u posjet skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kiru Stojanova, objavljeno je na portalu Nedjelja.

Biskup Palić predvodio misu za početak nove akademske godine

U katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski predvodio je 11. listopada misu sa zazivom Duha Svetoga u povodu početka nove akademske godine, objavljeno je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Mostaru.

Nadbiskup Pezzuto u Međugorju proslavio zlatnu misu

Nakon što je 50 godina misništva proslavio u rujnu u katedrali Srca Isusova u Sarajevu dosadašnji apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini nadbiskup Luigi Pezzuto proslavio je zlatni jubilej i u nedjelju 10. listopada u Međugorju, objavljeno je na mrežnoj stranici Radija Mir Međugorje.

1 2 3 129