Budi dio naše mreže
Izbornik

Europsko vijeće Bračnih susreta u organizaciji Hrvatske zajednice Bračnih susreta u Ludbregu

10.10.2019. - 13.10.2019.

Ludbreg, (IKA) – Europsko vijeće Bračnih susreta u organizaciji Hrvatske zajednice Bračnih susreta (HZBS) održat će se od 10. do 13. listopada u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije u Ludbregu.

HZBS je dio svjetskog pokreta Worldwide Marriage Encounter i članica Europskog vijeća Bračnih susreta s još 12 europskih nacionalnih zajednica – Italije, Francuske, Portugala, Španjolske, Austrije, Njemačke, Engleske, Irske, Belgije (Flandrija), Belgije (Valonija), Nizozemske i Mađarske. Susreti Europskog vijeća održavaju se tri puta godišnje, a domaćin je svaki put druga nacionalna Zajednica.

Na ovom susretu Europskog vijeća Bračnih susreta birat će se novi Europski tim na trogodišnji mandat. Običaj je da se u subotu tijekom održavanja Europskog vijeća Bračnih susreta članovi Vijeća susretnu s članovima zajednice domaćina. Tako je predviđeno da u subotu 12. listopada u 18 sati u varaždinskoj katedrali članovi Europskog vijeća sudjeluju na misi, zajedno sa svećenicima i bračnim parovima HZBS. Misno slavlje predvodit će apostolski administrator Varaždinske biskupije mons. Josip Mrzljak.

Više informacija o radu Zajednice može se doznati na web-stranici (www.hzbs.hr).

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu