Budi dio naše mreže
Izbornik

Mihoja u Jelenju

25.09.2022. - 29.09.2022.
Jelenje

Župa sv. Mihovila arkanđela u Jelenju proslavit će 29. rujna svetkovinu svog nebeskog zaštitnika i zaštitnika Općine Jelenje i Hrvatske policije.

Duhovna priprava počinje u nedjelju 25. rujna misom za početak školske i vjeronaučne godine, a koju će u 10:30 služiti vikar za pastoral vlč. Mario Gerić. U večernjim satima, s početkom u 19 sati, u župnoj crkvi će biti održan duhovni koncert na kojemu će nastupiti Marko Škugor (vokal), Robert Reljac (vokal), Mario Kamenar (orgulje), Dubravka Veljačić (violina), KUD Zvir – Jelenje.

U utorak 27. rujna u 17:30 je molitva krunice, a u 18 sati misa na mjesnom groblju za sve pokojne župljane, mještane i hrvatske branitelje i policajce. Predvodi župnik u Voloskom vlč. Mario Žderić.

U srijedu 28. rujna u 18 sati je molitva krunice. Liturgijsko slavlje u župnoj crkvi u 18:30 sati za starije, nemoćne i bolesne predvodit će mons. Giusepe Vosilla. Nakon mise je predstavljanje knjige „Drug velečasni – Sjećanja mons. Giusepea Vosille“.

Na svetkovinu sv. Mihovila arkanđela, u četvrtak 29. rujna, svečanu koncelebriranu misu u 18:30 predslavit će mladomisnik Zadarske nadbiskupije vlč. Frane Šindija. Toga dana mise će se služiti i u 8 sati, a predvodi ju vlč. Miroslav Pergl te u 10:30, koju predvodi župnik vlč. Ivan Milardović.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu