Budi dio naše mreže
Izbornik

Seminar za bračne parove o komunikaciji u bračno-obiteljskim odnosima

11.02.2023. 08:30
Đakovo

Đakovo, (IKA/TU) – Seminar za bračne parove u organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko osječke nadbiskupije, o temi „Komunikacija u bračno-obiteljskim odnosima“, održat će se u subotu 11. veljače u 8:30 u prostorima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Voditeljica seminara je doc. dr. sc. Ksenija Romstein (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti).

Na sudjelovanje su pozvani zaručnički i bračni parovi koji žele raditi na svojem odnosu te istražiti nove načine povezivanja i jačanja svoga odnosa u dvoje. Dobrodošla su i djeca bračnih parova koja će imati priliku provesti vrijeme u druženju i radionicama osmišljenih samo za njih. Za djecu je osigurano čuvanje. Cilj ovoga seminara je produbljivanje povezanosti bračnih parova, poticanje jasne i uvažavajuće komunikacije, ali i preventivno djelovanje na moguće nasilno i destruktivno ponašanje u odnosu. Osim predavanja i radionica sudionike očekuje i zajedničko misno slavlje.

Prijave su do najkasnije do 8. veljače na mail adresu son@djos.hr ili broj telefona 035/416-116. Kotizacija iznosi 10 eura po paru ili 5 eura po osobi, dok je sudjelovanje za djecu besplatno. Kotizacija se plaća na sam dan seminara i nisu potrebne ranije uplate.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu