Budi dio naše mreže
Izbornik

Antonio Tkalec održao koncert duhovne glazbe u Varaždinu

Varaždin (IKA)

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec, održao je u petak 1. listopada veliki koncert duhovne glazbe u Varaždinu pod nazivom „Ovo nije vrijeme predaje“.

Koncert se mogao izravno pratiti putem YouTube kanala „Antonio’s music“ pod nazivom „Ovo nije vrijeme predaje“ počeo je u 20 sati, a trajao je sve do nekoliko minuta iza 22 sata, na radost brojne publike koja je upijala i zajedno s Antonijem pjevala svaku pjesmu, kako njegove stare hitove, tako i nove pjesme.

Antonio je poznat po tome da na svakom svojem koncertu nastoji publici približiti vjeru u Gospodina kroz glazbu, te snažnim porukama svojih pjesama ohrabruje sve prisutne. Tako je i ovaj put Antonio snažno apelirao na sve prisutne (uživo i online) da “budemo strpljivi i mudri u ovom vremenu u kojem se nalazimo, da se ne dijelimo na bogate-siromašne, dobre-manje dobre, cijepljene-necijepljene… već da jedni drugima budemo podrška i čvrsti oslonac, jer smo od Boga dani jedni drugima takvi kakvi smo i moramo jedni o drugima brinuti, a ne se odbacivati”.

“Ako vjerujemo da smo svi sestre i braća, onda moramo uvijek biti spremni jedni drugima prići širom otvorenih ruku, a okretati si leđa”. Time je Antonio vrlo jasno naglasio geslo ovog koncerta „Ovo nije vrijeme predaje“.

Antonia su pratili vrhunski i nagrađivani studijskih i stage glazbenici: Ivan Mikulić – klavijature i produkcija, Nikola Mikulić – bubnjevi, Nebojša Buhin – gitara, Marijo Bilić – bass gitara, Igor Štimac – udaraljke, Neven Putarek – gitara, Martin Pokos – violina, te prateći vokali: Agneza Levanić, Anita Nježić, Anita Vincek i Sanja Brezovec.

Nakon koncerta, pjevači obično odmah pobjegnu u backstage na odmor, te se sakriju od publike, ali ne i Antonio! On je strpljivo i radosno bio na raspolaganju za potpisivanje albuma te je bio dostupan svima zainteresiranima za fotografiranje.

Snimku koncerta možete pogledati na YouTube kanalu „Antonio’s Music“:

Antonio Tkalec u Varaždinu – koncert duhovne glazbe