Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Palić posjetio biskupa Parramatte mons. Vincenta Long van Nguyena

Sydney/Parramatta (IKA)

Mons. dr. Petar Palić, biskup hvarski i generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije, posjetio je u srijedu 13. studenoga u pratnji nacionalnog ravnatelja Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. Tomislava Markića i voditelja Hrvatskog katoličkog centra Sydney - Blacktown fra Josipa Kešine biskupa Parramatte mons. Vincenta Long van Nguyena, OFM Conv.

U srdačnom susretu biskup Parramatte mons. Nguyen istaknuo je kako su Hrvati u njegovoj biskupiji prepoznatljivi po svojoj vjernosti Crkvi i ljubavi prema Domovini. Biskup Palić zahvalio je na svemu što biskup Vincent čini za hrvatske katolike u njegovoj biskupiji.

Fra Josip Kešina, biskup Petar Palić, biskup Vincent Long van Nguyen, dr. Tomislav Markić

Biskup Palić ovih dana u Duhovnom centru sestara sv. Josipa u Sydneyu – Baulkham Hills predvodi petodnevne duhovne vježbe za hrvatske svećenike na službi u Australiji koje se održavaju od 10. do 14. studenoga.

Sudionici duhovnih vježbi za hrvatske svećenike na službi u Australiji pod vodstvom biskupa hvarskog mons. dr. Petra Palića u Duhovnom centru sestara sv. Josipa u Sydneyu – Baulkham Hills