Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Palić primio gradonačelnika Mostara

Mostar (IKA)

Mostarsko-duvanjski biskup i trajni upravitelj trebinjsko–mrkanski Petar Palić primio je u ponedjeljak 19. listopada u Biskupskom ordinarijatu gradonačelnika Mostara Ljubu Bešlića.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je biskupu Paliću na primanju i čestitao mu na preuzimanju dužnosti novog mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanskog. Također, izrazio je uvjerenje kako će imati dobru suradnju u vremenu dok on još bude obnašao dužnost gradonačelnika Mostara.

Gradonačelnik Bešlić upoznao je biskupa Palića s trenutačnim stanjem i političkim prilikama u gradu te istaknuo važnost predstojećih lokalnih izbora, a koji se u Mostaru organiziraju nakon 12 godina.

Biskup Palić je zahvalivši na čestitkama i dobrim željama istaknuo kako se polako usredotočuje na svoju novu dužnost te poručio kako želi djelovati na korist i dobrobit sviju, ostvariti suradnju s drugima i drugačijima, jer su bitni međusobno poštovanje i suradnja.

Uz gradonačelnika Bešlića na susretu s biskupom bio je i Mario Kordić, ravnatelj Doma zdravlja Mostar, objavljeno je na službenim stranicama Grada Mostara.