Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Palić sa studentima TKIM-a na početku nove akademske godine

Mostar (IKA)

Teološko-katehetski institut u Mostaru (TKIM) počeo je u ponedjeljak, 3. listopada s novom akademskom godinom 2022./2023., a prvi dan obilježen je susretom s moderatorom TKIM-a mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem.

Biskup Palić pozdravio je studente i djelatnike na početku nove akademske godine te kazao kako se teologija studira učeći, ali i moleći. Citirajući papu Benedikta XVI. zaželio je svim studentima puno uspjeha na putu traženja lica Očeva.

Pozdravnu riječ nazočnima uputio je i predstojnik TKIM-a dr. don Marko Šutalo. Izradio je dobrodošlicu „brucošima te iznio važne obavijesti o predavanjima i tijeku rada u novoj akademskoj godini. Redovita nastava prema rasporedu počinje u utorak 4. listopada.

TKIM je u novoj akademskoj godini upisao 8 novih studenta na prvu godinu preddiplomskoga studija. Na pet godina preddiplomskog i diplomskog studija ukupno je upisano 27 studenata kojima treba nadodati 8 apsolvenata, navodi se u izvješću objavljenom na stranici Mostarsko-duvanjske biskupije i portalu Crkva na kamenu.