Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Palić se u Mostaru susreo s premijerom Plenkovićem

Mostar (IKA)

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković, koji boravi u posjetu susjednoj Bosni i Hercegovini, susreo se u ponedjeljak, 13. prosinca u Mostaru s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem.

“Drago mi je sto sam mogao pozdraviti predsjednika Vlade RH u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije, u okviru njegova posjeta u BiH. U razgovoru sam predsjednika Plenkovica upoznao s izazovima s kojima se susrećemo na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije. Zahvaljujemo Vladi RH i gosp. Premijeru osobno na podršci u zaštiti interesa Hrvatskoga naroda i zauzimanju za jednaka prava svih koji žive na području Bosne i Hercegovine”, rekao je u izjavi nakon susreta biskup Palić.

U objavi na društvenoj mreži Twitteru premijer Plenković je napisao: “Drago mi je u Mostaru susresti se s mostarsko-duvanjskim biskupom mons. Palićem, koji predano radi na koheziji i jedinstvu hrvatskog naroda u BiH. Aktivnosti Katoličke Crkve, koja je iznimno važna za Hrvate u BiH, nastavit ćemo pomagati i podržavati.”