Budi dio naše mreže
Izbornik

Blagoslov Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH

Zagreb (IKA)

Blagoslov Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Glavnog stožera Oružanih snaga održan je u utorak 21. prosinca u predvorju MORH-a, a predvodio ga je vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj Jure Bogdan, priopćila je Samostalna služba za odnose s javnošću i izdavaštvo Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Blagoslovu su prisustvovali ministar obrane Mario Banožić sa suradnicima, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj, državni tajnici, ravnatelji uprava te drugi djelatnici Ministarstva obrane i Glavnog stožera Oružanih snaga.

Svim djelatnicima Ministarstva obrane i pripadnicima Oružanih snaga vojni ordinarij mons. Bogdan zaželio je čestit Božić, sretnu i blagoslovljenu novu godinu te zazvao Božji blagoslov za sve djelatnike kao i za preminule djelatnike Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

“Svima nam želim da u novu godinu uđemo bolji. Iza nas ostavljamo godinu koja nam je donijela mnogo izazova. Vama i vašim obiteljima želim obilje zdravlja i mira, zajedništva i ljubavi“, rekao je mons. Jure Bogdan.

Blagoslov MORH-a i Glavnog stožera OSRH tradicionalno se održava svake godine.