Budi dio naše mreže
Izbornik

Donacija tvrtke "Tokić" Caritasovoj Kući za žrtve obiteljskog nasilja

Samobor (IKA)

Najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj, koji već dugi niz godina potpomaže djelovanje zagrebačkog Caritasa, dao je potporu njegovoj skrbi za žrtve obiteljskog nasilja donacijom uručenom povodom otvorenja svoje nove poslovnice u Samoboru

Primopredaja donacije upriličena je 21. svibnja u novoj samoborskoj poslovnici tvrtke Tokić d.o.o. na adresi Ljudevita Gaja 44, prigodom svečanog otvorenja na kojemu se pozdravnim govorom okupljenima prvi obratio Ivan Šantorić, novi član Uprave, direktor tvtke Tokić za maloprodaju i logistiku.

Simboličan ček od 5.000 kuna voditeljici Kuće za žrtve obiteljskog nasilja Ljiljani Karlović, predao je suvlasnik tvrtke Ilija Tokić, kojemu je ona zatim uručila zahvalnicu Caritasa. Voditeljica Karlović zahvalila je na donaciji u ime ravnateljice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelene Lončar i petnaest korisnika Sigurne kuće te njezinih zaposlenika, a zahvalila je i gospodinu Natku Gabercu na preporuci za ovu donaciju.

Kuća za žrtve obiteljskog nasilja Caritasa Zagrebačke nadbiskupije trenutno pruža smještaj i skrb za šest (6) žena i devetero (9) djece u dobi od 7 mjeseci života do 17 godina. Kontakti: 099 239 1614 ili zon@czn.hr.

Ključne riječi:
Caritas donacija Tokić