Budi dio naše mreže
Izbornik

HKR-ova urednica dobila nagradu za promicanje vrijednosti obrazovanja

Zagreb (IKA)

Udruga Pragma dodijelila je 16. srpnja „Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja“. Među nagrađenima je i urednica Hrvatskoga katoličkog radija Snježana Kirnić Grubić.

U kategoriji za najbolji radijski novinarski prilog Snježana Kirinić Grubić nagradu je dobila za rad „Školski sandučić – ‚U školi čitamo mi s ljubavlju Brlićku svi‘ – povodom rođendana I. B. Mažuranić“.

„Djeca se, kada vide da netko radi svoj posao s ljubavlju, na takve osobe ugledaju, te osobe postaju im uzorima i žele biti poput njih, a i kolege se rado okupljaju oko njih, prihvaćaju njihove ideje i prijedloge i rado surađuju s njima. Ljubav i podrška čine čuda u radnom okruženju i odgoju i formiranju mladih osoba i stvaraju mlade privržene svojim obiteljima i zajednici“, istaknula je prigodom dodjele nagrade urednica HKR-a.

U kategoriji za najbolji TV/online prilog nagrađena je Maja Medaković za rad „Marijana, djevojčica bez interneta“ (Nova TV – Provjereno).

Dodjela Nagrade provodi se uz potporu Grada Zagreba, a partner na projektu je Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu.