Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: godisnja-nagrada

Nadbiskupu Ivanu Devčiću nagrada za životno djelo PGŽ-a

Na 8. sjednici Skupštine Primorsko-goranske županije u Opatiji u srijedu 17. ožujka jednoglasno su donesene odluke o dodjeli godišnjih nagrada, a nagrada za životno djelo bit će dodijeljena riječkom nadbiskupu dr. sc. Ivanu Devčiću za značajnu ulogu i velike zasluge u razvoju ekumenizma i međureligijskog dijaloga, izvijestila je Riječka nadbiskupija.

HNiP uručio nagrade za 2020. i održao Okrugli stol o stanju u hrvatskim medijima i javnom prostoru

U organizaciji Udruge Hrvatski novinari i publicisti u prostorijama Matice Hrvatske u Zagrebu u četvrtak 29. travnja održan je Okrugli stol o stanju u hrvatskim medijima i javnom prostoru. Tom prigodom dodijeljene su i nagrade za 2020. godinu. Među dobitnicima su dugogodišnji glavni urednik Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić i glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić.

Raspisan natječaj za nagrade Hrvatskoga društva katoličkih novinara

Hrvatsko društvo katoličkih novinara i ove godine u povodu Svjetskoga dana sredstava društvenih komunikacija (7. vazmena nedjelja, 16. svibnja 2021.) raspisuje natječaj za dodjelu nagrada pojedincima zauzetima u medijima, te priznanja uredništvima, odnosno nakladnicima.