Budi dio naše mreže
Izbornik

Holywin 2020. pod geslom "Samo jedanput se umire!" u Varaždinsko-zagorskom arhiđakonatu

Varaždin (IKA)

Ured za pastoral mladih u subotu 31. listopada s početkom u 20 sati, u noći uoči svetkovine Svih svetih, po sedmi puta u varaždinskoj katedrali organizira „Holywin 2020“ pod geslom "Samo jedanput se umire!". Poziv organizatora prenosimo u cijelosti.

Dragi mladi,

ove godine, zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19 u kojima se nalazimo, Holywin će se obilježavati na razini tri arhiđakonata uz pridržavanje svih propisanih mjera i uputa mjerodavnih civilnih stožera.

Vas iz Varaždinsko-zagorskog arhiđakonata pozivamo na sedmi “Holywin” pod geslom “Samo jedanput se umire!”. Molitveno-slavljeničko bdijenje održati će se uoči svetkovine Svih svetih, u subotu 31. listopada, u našoj katedrali s početkom u 20 sati! Program će biti u znaku 100. godišnjice od rođenja bl. Miroslava Bulešića, započeti će svetom misom koju će predvoditi vlč. Darko Zgrablić, župnik župe sv. Vinka u Svetvinčentu (rodnoj župi spomenutog baženika) koji će održati i kraću duhovnu obnovu uz katehezu o našem blaženiku uz mogućnost štovanja blaženikovih relikvija (bez direktnog fizičkog kontakta) iza kojeg vam pripremamo malo iznenađenje! 

Holywinom (“Svetost pobjeđuje”) želi se mlade uoči blagdana Svih svetih pozvati na radosno zajedništvo, bdijenje i molitvu te im kroz duhovno-zabavni program pokazati da i oni mogu, i da su pozvani biti sveti. Današnjoj Hrvatskoj potrebno je više no ikad novih svetaca, a na svetost smo svi, pa tako i vi dragi mladi, svakodnevno pozivani! Zato, budite ustrajni u vjeri, strpljivi, ponizni, svjedočite svoju vjeru drugima, ljubite… gorljivije no ikad!

Dio će biti prenošen i online na našoj službenoj Facebook stranici: Mladi Varaždinske biskupije.

Dočekajmo svetkovinu Svih svetih zajedno!

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije