Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: varazdinska-biskupija

Vlč. Nikola Tomašević obranio doktorsku disertaciju

Svećenik Varaždinske biskupije vlč. Nikola Tomašević obranio je u srijedu 24. travnja 2024. na Papinskom visokom institutu za moralnu teologiju Alfonzijanskoj akademiji u Rimu doktorsku disertaciju, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Trodnevna priprava za Jurjevo u Mađarevu

U Župi sv. Vida i sv. Jurja u Mađarevu vjernici su se za prigodu proslave svetkovine sv. Jurja, 23. travnja, pripremali trodnevnicom koju je predvodio vlč. Ivica Puškadija st., župnik u Starigradu kraj Koprivnice, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Susret biskupa Radoša s natjecateljima Vjeronaučne olimpijade

Tradicionalni susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i predstojnika Katehetskog ureda Varaždinske biskupije preč. Damjana Korena s vjeroučenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima održan je u četvrtak 18. travnja u dvorani Biskupskog ordinarijata Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Održana preduskrsna duhovna obnova za djelatnike Varaždinske biskupije

Djelatnici Varaždinske biskupije okupili su se u utorak 26. ožujka 2024. u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije u Varaždinu na preduskrsnoj duhovnoj obnovi koju je, s temom „Među rane svoje sakrij me“, održao povjerenik za osobe s invaliditetom i njihove obitelji Varaždinske biskupije i župnik varaždinske Župe sv. Josipa vlč. Leonardo Šardi, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Vjeronaučna olimpijada Varaždinske biskupije

Međužupanijsko/biskupijsko natjecanje iz vjeronauka za vjeroučenike osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske biskupije s temom „Socijalni nauk Crkve“ održano je u petak, 22. ožujka, izvijestio je Katehetski ured Varaždinske biskupije.

1 2 3 18