Budi dio naše mreže
Izbornik

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu završili upisi u ljetnom upisnom roku

Zagreb (IKA)

Na Hrvatskome katoličkom sveučilištu održani su u četvrtak 22. srpnja upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Povijesti, Povijesti (dvopredmetni), Sociologije, Sociologije (dvopredmetni), Psihologije, Komunikologije, Sestrinstva (redovni i izvanredni) i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicine.

Hrvatsko katoličko sveučilište popunilo je upisne kvote na preddiplomskim sveučilišnim studijima Psihologije, Komunikologije, Sestrinstva (redovni i izvanredni studij) te na integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Medicine za akademsku godinu 2021./2022.

Za jesenski upisni rok u redovitoj upisnoj kvoti i u kvoti za strane državljane ostalo je upisnih mjesta na preddiplomskim sveučilišnim studijima Povijesti, Povijesti (dvopredmetni), Sociologije, Sociologije (dvopredmetni).

Slobodnih mjesta u kvoti za strane državljane ostalo je također na studijima Psihologije, Komunikologije, Sestrinstva (redovni) i Medicine, a u kvoti Hrvati izvan RH na svim preddiplomskim studijima osim na Komunikologiji.

Hrvatsko katoličko sveučilište raspisalo je u petak 23. srpnja jesenski upisni rok.

Prijave su otvorene do 27. kolovoza do 23.59 sati. Sve potrebne informacije objavljene su na mrežnoj stranici Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.