Budi dio naše mreže
Izbornik

Novi ciklus predavanja u sklopu „Obiteljskoga četvrtka“

Osijek (IKA/TU)

Prvi webinar u ovom ciklusu posvećen je mladima te će predavanje „Kako osnaživati samosvijest tinejdžera?“ održati Dušanka Kosanović, voditeljica Familylaba Hrvatska, psihologinja i obiteljski terapeut.

Nakon tri uspješna ciklusa predavanja „Obiteljskoga četvrtka“ koja su održana najvećim dijelom u online izdanju, novi ciklus predavanja koje organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata i dalje će se održati u obliku webinara.

U razdoblju od rujna 2022. godine do lipnja 2023. godine u planu je održati 10 predavanja, kojima će se nastojati obuhvatiti što više različitih tema vezanih uz život u braku i obitelji. Predavanja će se održavati jednom mjesečno, uglavnom četvrtkom, s početkom u 19.30. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se registracijom putem poveznica koje će za svaki webinar biti pravovremeno objavljene na web stranicama Đakovačko-osječke nadbiskupije i Facebook stranici Bračnog i obiteljskog savjetovališta

https://www.facebook.com/bracnoiobiteljskosavjetovaliste .

Prvi webinar u ovom ciklusu posvećen je mladima te će predavanje pod nazivom „Kako osnaživati samosvijest tinejdžera?“, održati Dušanka Kosanović, voditeljica Familylaba Hrvatska, psihologinja i obiteljski terapeut.

Webinar će se održati u četvrtak 22. rujna s početkom u 19.30 sati putem ZOOM platforme. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se preko poveznice:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAud-irrj8oGtyyBJWd5JCgTM8KSAZ6Xl8z