Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obiteljski-cetvrtak

Obiteljski četvrtak na temu „Što kada ljubav (u braku) nestane?“

Svibanjski „Obiteljski četvrtak“ u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ te Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, održan je 26. svibnja putem webinara, a vodila ga je Suzana Matošević, obiteljska savjetovateljica iz Nadbiskupijskog savjetovališta u Slavonskom Brodu.

„Alkoholizam naš svagdašnji“

Proljetni „Obiteljski četvrtak“ održan 28. travnja u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, bavio se temom ovisnosti o alkoholu i njegovom utjecaju na pojedinca i obitelj.

Obiteljski četvrtak: Kako reći NE? (u bračnom, obiteljskom i svakodnevnom životu)

U organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ te Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata u četvrtak, 24. veljače 2022. održan je susret „Obiteljski četvrtak“ s temom „Kako reći NE? (u bračnom, obiteljskom i svakodnevnom životu)“.

Webinar o temi „Usamljenost u vrijeme blagdana“

U sklopu III. ciklusa Obiteljskih četvrtaka 2021/2022. 16. prosinca održan je webinar putem Zoom platforme, a u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

Počeo treći ciklus Obiteljskih četvrtaka

Treći ciklus Obiteljskih četvrtaka počeo je u četvrtak 30. listopada putem Zoom aplikacije u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

Obiteljski četvrtak: Ljubomora i posesivnost u braku

Svibanjski webinar u II. ciklusu Obiteljskih četvrtaka putem Zoom platforme, kojega organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, održan je 27. svibnja o temi „Ljubomora i posesivnost u braku“.

„Obiteljski četvrtak“ – održana dva webinara

U ciklusu „Obiteljski četvrtak“ 29. travnja i 13. svibnja putem Zoom aplikacije održana su dva webinara u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

1 2