Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: obiteljski-cetvrtak

Webinar „Kako potaknuti kognitivni razvoj djeteta“

Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, organizirali su predavanje putem Zoom platforme, u četvrtak 3. prosinca.

Webinar „Kako se riješiti svojih loših navika?”

U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskog četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u srijedu 25. studenoga održan je treći webinar putem Zoom platforme o temi „Kako se riješiti svojih loših navika?“

Webinar „Logoterapeutske vještine u obiteljskoj komunikaciji“

„Logoterapeutske vještine u obiteljskoj komunikaciji“ bila je tema webinara u ciklusu „Obiteljski četvrtak“, koji je 2. lipnja putem Zoom aplikacije organiziralo Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

„Obiteljski četvrtak“ o komunikaciji u braku kada nema biološkog potomstva

“Kako uspješno komunicirati i živjeti u braku kada nema biološkog potomstva?” bila je tema „Obiteljskog četvrtka“ – predavanja koje je u Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku 27. veljače organiziralo Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.” i Povjerenstvo za brak i obitelji osječkih dekanata.

Obiteljski četvrtak o temi „Kada djeca počnu odlaziti“

Prvi „Obiteljski četvrtak“ u organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.” i Povjerenstva za pastoral braka i obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije održan je 28. studenoga 2019. u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek na temu „Kada djeca počnu odlaziti“.