Budi dio naše mreže
Izbornik

Održan duhovni koncert „Vjerujem“ u Mostaru

Mostar (IKA)

Na stadionu „Pod bijelim Brijegom” u Mostaru održan je u subotu 8. lipnja duhovni i humanitarni koncert pod nazivom „Vjerujem” u organizaciji udruge „Otac”, izvijestila je Molitvena zajednica Srce Isusovo.

Na koncertu je bilo više od 13 tisuća posjetitelja iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Na koncertu su nastupili Alan Hržica uz goste Vanessu Mioč, Stijepu Gleđa Markosa, fra Marina Karačića te Biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini prikupljenim sredstvima omogućio je pokretanje Centra za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osiguranje automobila za patronažnu službu Centra „Marija-Naša Nada” u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga „Otac” odlučila je ponovno pomoći najmlađima u potrebi.

„Mostar je još jednom pokazao da nije samo grad koji živi na mostovima, već i grad koji kroz glazbu i zajedništvo stvara nove mostove. Ovaj događaj potvrdio je snagu vjere, ljubavi i zajedništva koja povezuje ljude u Bosni i Hercegovini”, istaknuo je uime organizatora Antonio Krtalić, a izvijestila je Molitvena zajednica Srce Isusovo.