Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-marin-karacic

Sedmi susret zborova u Gorici

Župa Gorica-Sovići bila je 20. studenoga domaćin i suorganizator 7. susreta zborova u organizaciji Udruge hrvatskih amaterskih kulturno umjetničkih društava (UHAKUD) u BiH.

Blagoslovljen kužni Anđelijin grob u Gorici

Blagoslov kužnog Anđelijinog groba u Gorici, događaj u čast i slavu Svih svetih i na spomen vjernih mrtvih, upriličen je u nedjelju 23. listopada na brdu iznad Gorice, pod Galića bristom, na putu od Njiverica prema Nečajnu.

Druga večer „Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca“

Molitveni program druge večeri obilježavanja „Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca“ na Širokom Brijegu počeo je 5. veljače molitvom krunice i razmatranjem koje je predvodio fra Dane Karačić s trećarima, a potom je zadušnicu služio fra Marin Karačić, župni vikar na Humcu te duhovni asistent FRAMA-e u Hercegovini i promicatelj duhovnih zvanja.

U Pločama održan koncert duhovne glazbe „Krist na žalu“

U subotu 26. lipnja ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje u Pločama održan je treći koncert moderne duhovne glazbe pod naslovom „Krist na žalu“, na kojem su nastupili domaćini i organizatori - VIS „Krila ljubavi,“ VIS "Veritas aeterna", fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Održan molitveno-meditativni program za mlade „Connected“ s fra Marinom Karačićem

Molitveno-meditativni program za mlade „Connected“ održan je 4. prosinca u Dubrovniku u kapelici Sestara službenica milosrđa na Pilama, a predvodio ga je fra Marin Karačić iz Župe sv. Ante Padovanskog na Humcu u Bosni i Hercegovini. Večer je započela duhovnim razgovorom nakon kojeg je uslijedilo klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Connected – Tebi prepuštam sve

U mjesecu kada se vjernici pripremaju za Isusovo rođenje molitveno-meditativni program za mlade „Connected“ koji je održan u srijedu 5. prosinca predvodio je fra Marin Karačić pod nazivom „Tebi prepuštam sve“.