Budi dio naše mreže
Izbornik

Papa pozdravio hrvatske hodočasnike: Neka vam hod s Uskrslim Gospodinom ražari srca

Vatikan (IKA)

Na općoj audijenciji u srijedu 27. travnja papa Franjo uputio je poseban pozdrav hrvatskim hodočasnicima, među kojima je bila delegacija Ministarstva obrane, Oružanih snaga i Vojnog učilišta te Vojnog ordinarijata, predvođena biskupom Jurom Bogdanom, prenosi Vatican News.

„Radosno pozdravljam hrvatske hodočasnike, a posebno delegaciju Ministarstva Obrane Republike Hrvatske, zajedno s gospodinom ministrom i ostalim dužnosnicima Oružanih snaga i Vojnog učilišta, kao i djelatnike Vojnog ordinarijata zajedno s njihovim biskupom, monsinjorom Jurom Bogdanom.

Dragi prijatelji, svakodnevni susret i hod s Uskrslim Gospodinom neka vam ražari srca, kako biste oduševljeno svjedočili svoju vjeru i naviještali silna Božja djela kao istinski mirotvorci u društvu i u svijetu. Hvaljen Isus i Marija!“, pozdrav je pape Franje na općoj audijenciji.

Prije Papina pozdrava, pročitana je i poruka uime hrvatskih hodočasnika. „Sveti Oče, hodočasnici iz Hrvatske od srca zahvaljuju na vašoj pažnji i ljubavi, koju iskazujete prema njima. Oni Vašoj Svetosti iznad svega potvrđuju svoju ljubav i sinovsku odanost te obećavaju i dalje pratiti molitvama Petrova nasljednika u vršenju Vaše sveopće apostolske službe“.

Papinu poruku možete pogledati OVDJE na 1:02:00.