Budi dio naše mreže
Izbornik

Pobožnost pet prvih subota u čast Bezgrešnog Srca Marijina

Molve (IKA)

U Marijinu svetištu u Molvama, u Župi Uznesenja BDM, u ovoj hodočasničkoj 2020. godini, pripremljen je duhovni program za sve vjernike koji žele sudjelovati u pobožnosti pet prvih subota i tako se posvetiti Bezgrešnom Srcu Marijinu.

U svetište će hodočastit članovi Vojske Bezgrešne prema predviđenom rasporedu iz svih dijelova Hrvatske i s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Za sve koji žele i koji neće biti u mogućnosti doći na mrežnoj stranici Vojske Bezgrešne bit će objavljeni materijali za osobnu pobožnost i posvetu.

Pobožnost je započela u svibnju, daljnji program će se odvijati prema sljedećem rasporedu, vrijeme će se objaviti prije svake prve subote u mjesecu:

Područni susret članova Vojske Bezgrešne iz Riječke nadbiskupije, Porečke i pulske i Gospićko-senjske biskupije bit će 6. lipnja. Voditelj programa bit će područni asistent: o. Josip Petonjić.

Područni susret Članova Vojske Bezgrešne iz Zagrebačke nadbiskupije i Sisačke biskupije bit će 4. srpnja. Voditelj programa bit će područni asistent: o. Vladimir Vidović.

Područni susret Članova Vojske Bezgrešne iz Varaždinske i Bjelovarsko-križevačke biskupije bit će 1. kolovoza. Voditelj programa bit će područni i nacionalni asistent: o. Zdravko Tuba.

Područni susret Članova Vojske Bezgrešne iz Đakovačko-osječke nadbiskupije i Požeške biskupije bit će 5. rujna. Voditelj programa bit će područni asistent: o. Miljenko Hontić.

Misa zahvalnica za primljene milosti po zagovoru Majke Božje Molvarske u ovoj hodočasničkoj 2020. godini slavit će se 3. listopada u 18 sati.

Najave programa može se pratiti: https://www.zupa-molve.com/ i na facebook stranici: Marijino svetište Molve.

Ključne riječi:
molve prve subote Vojska Bezgrešne