Budi dio naše mreže
Izbornik

Podržite hodočašće prodavača „Uličnih svjetiljki“ u Međugorje

Rijeka (IKA)

Prodavači „Uličnih svjetiljki“ od 6. do 9. lipnja putuju na hodočašće u Međugorju. Tome se hodočašću jako raduju i neće biti samo samo putnici već i volonteri. Pridružuju se velikom hodočašću za osobe s invaliditetom na kojemu će prodavači biti pratnja i pomoć osobama s invaliditetom.

Vrlo smo ponosni na njihovu spremnost da ponovo pokažu dobru volju i ljubav da i sami pomognu drugome, poručuju iz Franjevačkog svjetovnog reda, izdavača Uličnih svjetiljki i voditelja Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“.

„Za sve naše putnike, prodavače ‘Uličnih svjetiljki’ kao i osobe s invaliditetom, put, smještaj i hrana bit će besplatni. U Međugorju će za osobe s invaliditetom i njihovu pratnju biti organiziran besplatni smještaj ali moramo organizirati prijevoz i podmiriti taj trošak. Za to nam je potrebna i vaša pomoć jer sami ne možemo“, ističu organizatori.

Oni koji su u mogućnosti podržati ovo hodočašće i pomoći da se realizira, mogu uplatiti donaciju na račun Franjevačkoga svjetovnog reda MB Trsat s namjenom uplate: „Hodočašće beskućnika u Međugorje“. IBAN Franjevačkoga svjetovnog reda MB Trsat je HR6224020061500038922.

Ključne riječi:
hodočašće Ulične svjetiljke