Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasce

Misa pred Spiljom ukazanja u sklopu vojno-redarstvenog hodočašća u Lurd

Prvoga dana boravka u Lurdu, u četvrtak 23. svibnja ujutro, sudionici 30. hodočašća Hrvatske vojske, policije i branitelja u Lurd, okupili su se, odjeveni u svečane odore, ispred Hotela Christina u sklopu 64. međunarodnog vojnog hodočašća, izvijestio je Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj.

Hodočašće hrvatskih vjernika u svetište Marienthal

Oko tisuću i tristo vjernika iz hrvatskih katoličkih misija i zajednica iz Frankfurta, Mainza, Wiesbadena, Offenbacha, Eppsteina, Rüsselsheima, Krefelda, Ludwigshafena, Würzburga i drugih mjesta rajnsko-majnskog pastoralnog područja hodočastilo je na Duhovski ponedjeljak i blagdan Marije Majke Crkve, 20. svibnja, u franjevačko svetište Majke Božje u Marienthalu, izvijestila je Živa zajednica.

Hrvati hodočastili u marijansko svetište Ave Maria u Deggingen

Vjernici Hrvatske katoličke zajednice sv. Leopolda Bogdana Mandića iz Geislingena i Hrvatske katoličke zajednice bl. Jakova Zadranina iz Göppingena hodočastili su na Duhovski ponedjeljak 20. svibnja u marijansko svetište Ave Maria u Deggingen, izvijestili su iz zajednica.

Hrvatsko hodočašće Mariji u Zelenoj dolini

U čast Gospe Fatimske u ponedjeljak 13. svibnja vjernici HKM Würzburg hodočastili su pješice u dvadeset kilometara udaljeno svetište Maria in Grünen Tal (Marija u Zelenoj dolini) kod mjesta Retzbach.

1 2 3 57