Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasce

Hodočašće vjernika barske općine u Albaniju

Premda na kraju ovogodišnjeg uskrsnog vremena, vjernici barske općine – područja koje uključuje dijelove Barske nadbiskupije i Kotorske biskupije – organizirali su u subotu 27. svibnja svojevrsni emaus u Albaniju.

51. hodočašće Hrvata Gospi u Birnau

Vjernici Hrvatske katoličke misije Singen -Villingen iz Njemačke tradicionalno su u subotu 27. svibnja 51. put hodočastili Gospi u Birnau na Bodenskom jezeru. Misu je predvodio provincijal Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Marijina iz Mostara fra Jozo Grbeš.

Sisak: Susret Zagrebačkog područnog bratstva OFS-a

Sjeverozapadnohrvatsko (zagrebačko) područno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) bl. Alojzija Stepinca, u kojem je i mjesno bratstvo sv. Josipa Radnika u Sisku, hodočastilo je u subotu 20. svibnja u Sisak i Petrinju gdje je održan područni bratski susret.

Vjeroučitelji hodočastili u trsatsko svetište

U organizaciji Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije, vjeroučitelji i odgojiteljice u vjeri zajedno s članovima svojih obitelji, okupili su se u nedjelju 14. svibnja u trsatskom svetištu Majke Milosti od časne Nazaretske kućice, na zahvalnom hodočašću pred kraj školske godine.

1 2 3 40