Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasce

Završeno hodočašće deset župa Gospi Osječkoj 

Proslavom blagdana Bezgrešnog začeća BDM, 8. prosinca, večernjom misom u Osijeku u franjevačkoj crkvi Sv. Križa u Tvrđi je završeno hodočašće deset župa dvaju osječkih dekanata Gospi Osječkoj.

Rijeka: Najavljen program proslave sv. Nikole biskupa

Tradicionalno hodočašće brodovima u najstarije svetište sv. Nikole biskupa u Hrvatskoj, ono u Kraljevicu te program proslave blagdana ovoga sveca, zaštitnika pomoraca, putnika, ribara i djece predstavljen je na konferenciji za novinare u četvrtak, 25. studenog u Informativnom centru Grada Rijeke na Korzu.

Solinjani proslavili blagdan Gospe od Zdravlja

Brojni Solinjani i ove su godine prema dugogodišnjoj tradiciji blagdan Gospe od Zdravlja proslavili hodočašćem na Blaca gdje je na sam blagdan, u nedjelju 21. studenoga, pred istoimenom crkvicom služena svečana sveta misa kojoj je prethodio ophod s Gospinim kipom.

Hodočašće grkokatoličkih Rusina herojskom gradu Vukovaru

Hodočasnička skupina grkokatolika Rusina iz Zagreba i okolice, predvođena predstavnikom Rusina grada Zagreba g. Mihajlom Timkom, u subotu 13. studenoga - zajedno s predstavnicima Saveza Rusina Republike Hrvatske, kao i s drugim županijskim, gradskim i općinskim predstavnicima Rusina - položila je vijenac i upalila svijeće pred spomenikom na Memorijalnom groblju u Vukovaru.

Molitveni dan za Domovinu na Bobovcu

Dvadeseti molitveni dan za Domovinu Vrhbosanske nadbiskupije i XVIII. hodočašće na Bobovac katolika pripadnika Ministarstva obrane, Oružanih snaga BiH i redarstvenih snaga upriličeno je u subotu, 23. listopada, objavljeno je na portalu Nedjelja.

1 2 3 23