Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ulicne-svjetiljke

Izložba „Uličnih svjetiljki“ na riječkom Korzu

Prvi hrvatski časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama „Ulične svjetiljke“ slavi 15 godina objavljivanja, a tim povodom na postamentima na riječkom Korzu postavljena je prigodna izložba.

„Ulične svjetiljke“ sudjelovale na audijenciji pape Franje

Prodavači, prijatelji, volonteri i suradnici časopisa „Ulične svjetiljke“ i beskućnici iz Rijeke i Zagreba su posljednjeg dana hodočašća u Rim, u srijedu 25. listopada 2023., sudjelovali na općoj audijenciji pape Franje na Trgu sv. Petra.

Podržite hodočašće prodavača „Uličnih svjetiljki“ u Međugorje

Prodavači „Uličnih svjetiljki“ od 6. do 9. lipnja putuju na hodočašće u Međugorju. Tome se hodočašću jako raduju i neće biti samo samo putnici već i volonteri. Pridružuju se velikom hodočašću za osobe s invaliditetom na kojemu će prodavači biti pratnja i pomoć osobama s invaliditetom.

Predstavljen božićni broj Uličnih svjetiljki

U ponedjeljak 3. prosinca na riječkom Korzu predstavljen je božićni broj Uličnih svjetiljki, prvog hrvatskog časopisa o beskućništvu i srodnim društvenim temama koji je ove godine proslavio i svoju desetu godišnjicu kontinuiranog izlaženja. Časopis je specifičan zbog tematike kojom se bavi jer govori o beskućnicima, siromasima, ovisnicima, djeci bez roditelja, a kojima je često ovaj časopis ‘ulaznica u bolji svijet’.