Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljena knjiga „Dragocjen si u Božjim očima“

Split (IKA)

Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 22. veljače na konferenciji za medije u Splitu predstavila je knjigu fra Zvjezdana Linića „Dragocjen si u Božjim očima“.

Na konferenciji su sudjelovali glavni urednik nakladničke kuće Verbum mr. sc. Petar Balta i  koordinator projekata nakladničke kuće Verbum Mislav Vušković.

U djelu „Dragocjen si u Božjim očima“, koje je objavila nakladnička kuća Verbum, sadržane su meditacije i molitve fra Zvjezdana Linića, među kojima su i one do sada neobjavljene, a sabrao ih je i priredio književnik Stjepan Lice, fra Zvjezdanov prijatelj i jedan od najboljih svjedoka njegova predanog svjedočenja Božje ljubavi i blizine.

„Ponirući u ove meditacije, fra Zvjezdan Linić omogućava čitatelju da uđe u Božju ljubav i doživi kako je Bogu stalo do svakoga čovjeka i da ga ljubi, čak i kada bježi od njegove ljubavi. Fra Zvjezdan poručuje kako Bog prihvaća sve ljude kao svoju predragocjenu djecu, a to iskustvo Božje ljubavi oslobađa od lažnih slika o Bogu i pomože svima koji će razmatrati ove tekstove da otvore svoje srce Onome koji jedini može dati ispunjenje i za kojim cijeloga života svi čeznemo.

Fra Zvjezdanovi poticaji donose ohrabrenje i utjehu te će tako postati svakidašnji podsjetnik na radost koju Bog daruje svima koji mu povjeravaju svoj život.

Slijedeći nadahnuće Svetog pisma i baveći se raznim temama kršćanske vjere kao što su euharistija, Djevica Marija, Božja ljubav za sve ljude itd., fra Zvjezdan u ovim meditacijama daje smjer i putokaz svakodnevnog življenja i svjedočenja vjere u svijetu“, poručuju iz Verbuma.

Knjigu „Dragocjen si u Božjim očima“ možete pronaći u svim knjižarama Verbum i web knjižari verbum.hr.