Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavnici Požeške biskupije državni pobjednici na Vjeronaučnoj olimpijadi 2020.

Požega (IKA)

Ekipa vjeroučenika iz Osnovne škole Mate Lovraka u Novoj Gradiški osvojila je prvo mjesto, dok je ekipa vjeroučenica iz Srednje škole Pakrac zauzela četvrto mjesto na ljestvici ukupnog poretka.

Državna vjeronaučna olimpijada zbog epidemioloških razloga nije mogla biti održana u redovitom predviđenom terminu nego je u prilagođenim uvjetima održana 19. listopada u školama koje su se natjecale.

Požešku biskupiju su na državnoj razini natjecanja predstavljali pobjednici biskupijske „Vjeronaučne olimpijade“ održane u Požegi 2. ožujka 2020.

U kategoriji osnovnih škola to je bila ekipa vjeroučenika iz Osnovne škole Mate Lovraka u Novoj Gradiški: Mihael Božić, Edi Conjar, Ella Conjar i Domagoj Ivanišević s mentoricom vjeroučiteljicom Andrijanom Petrović, dok je u kategoriji srednjih škola Biskupiju predstavljala ekipa vjeroučenica iz Srednje škole Pakrac: Danijela Mladić, Irena Mladić, Mateja Mladić i Anamarija Pavičić s mentoricom vjeroučiteljicom Draganom Akšamović.

Nakon zbrojenih bodova svih natjecateljskih ekipa u kategoriji osnovnih škola ekipa vjeroučenika iz Osnovne škole Mate Lovraka u Novoj Gradiški osvojila je prvo mjesto, dok je ekipa vjeroučenica iz Srednje škole Pakrac zauzela četvrto mjesto na ljestvici ukupnog poretka.

Ključne riječi:
Požega Vjeronaučna olimpijada