Budi dio naše mreže
Izbornik

Radio Marija Bistrica objavio natječaj za 26. recital „Josip Ozimec“

Marija Bistrica (IKA)

Radio Marija Bistrica je objavio natječaj za 26. recital „Josip Ozimec“ - Marija Bistrica 2024., koji je otvoren do 31. kolovoza 2024. godine.

Sudjelovati mogu autori s najviše pet do sada neobjavljenih pjesama duhovno-refleksivne tematike na kajkavskom narječju, standardnom jeziku ili čakavskom narječju. Radovi moraju biti prepisani strojem u pet istovjetnih primjeraka i označeni istom šifrom.

Uz pjesme treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalaze: ime i prezime autora, adresa i šifra kojom su radovi označeni. Također, radove treba poslati u elektronskom obliku na CD-u, DVD-u, USB sticku ili e-mailom na rmb@rmb.hr.

Najuspjeliji radovi, koje će izabrati Stručni ocjenjivački sud, bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti 26. recitala, koja će se održati 26. listopada 2024. godine.

Pjesme se šalju na adresu organizatora Recitala: Radio Marija Bistrica, p.p. 30; 49 246 Marija Bistrica, s naznakom „Za Recital“.

Radovi upućeni na Natječaj se ne vraćaju, a rezultati Natječaja bit će poznati početkom listopada. Pjesme koje ne udovoljavaju zadanim kriterijima neće biti uzete u obzir prilikom ocjenjivanja.