Budi dio naše mreže
Izbornik

Školske sestre franjevke napravile aplikaciju Hodòs

Zagreb (IKA)

Školske sestre franjevke provincije Svete Obitelji iz Mostara objavile su aplikaciju Hodòs koju je u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 19. srpnja predstavila s. Matija Pačar.

Mobilna aplikacija Hodòs namijenjena je prvenstveno mladima, ali i svima koji žele rasti u duhovnom životu.

Kroz tri kategorije – Svakodnevni koraciHodati zajedno i Dođi, budi svjetlo aplikacija korisniku nudi mogućnost:

  • svakodnevne molitve
  • duhovnih poticaja
  • osobnog razgovora sa sestrama
  • prijave na različite termine seminara s bogatim duhovnim programom
  • mogućnost prijave na duhovne obnove i različite susrete koje sestre organiziraju.

Svakodnevni koraci namijenjeni su svim registriranim korisnicima. Hodati zajedno nudi mogućnost prijave na ponuđene termine molitveno-odgojnih seminara koje sestre organiziraju za mlade. Termini su raspoređeni po dobnim skupinama. Dođi, budi svjetlo kategorija je u kojoj će svim korisnicima biti vidljivi nadolazeći događaji na koje će se moći prijaviti i u njima sudjelovati. Riječ je o duhovnim obnovama za različite skupine. Detalji o pojedinim susretima bit će naznačeni u ponudi.

„Mogu reći da već od početka stižu poruke u kojima pitaju za savjet ili čak za razgovor. Tako da putem aplikacije možemo komunicirati s korisnicima“, istaknula je s. Matija.

Aplikacija Hodos je dostupna za preuzimanje na Google playu i App storeu, a više informacija dostupno je na mrežnoj stranici školskih sestara franjevki.