Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret rektora Tanjića sa studentima strancima na HKS-u

Zagreb (IKA)

Studenti iz drugih država koji će u akademskoj godini 2023./2024. studirati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u okviru Erasmus+ programa, uz studente iz drugih država koji su upisali studijske programe i u potpunosti će ih polagati na HKS-u, susreli su se u četvrtak 30. studenog 2023. s rektorom HKS-a vlč. prof. dr. Željkom Tanjićem.

Ove godine će studenti iz Italije, Poljske, Turske, Ukrajine, Crne Gore, Austrije i Njemačke pohađati studijske programe HKS-a, a u ljetnom semestru će im se pridružiti i drugi kolege.

Uz rektora Tanjića sa studentima su razgovarali prorektor za nastavu prof. dr. Roko Mišetić, pročelnik Sveučilišnog odjela za komunikologiju prof. dr. Danijel Labaš, pročelnik Sveučilišnog odjela za sociologiju izv. prof. dr. Mario Bara, pročelnik Sveučilišnog odjela za psihologiju doc. dr. Dragan Glavaš, pročelnica Sveučilišnog odjela za sestrinstvo izv. prof. dr. Marta Čivljak i zamjenik pročelnice doc. dr. Ivica Matić.

Studenti su imali priliku raspitati se o dodatnim informacijama koje dosad nisu imali prilike saznati te s rektorom razgovarati o prijedlozima za poboljšanje postojećih programa da bi im se studij na HKS-u učinio lakšim i organiziranijim.