Budi dio naše mreže
Izbornik

Trodnevni duhovno-rekreativni susret za mlade u Velikoj

Velika (IKA)

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih u Domu sv. Augustina u Velikoj od 3. do 6. kolovoza (ponedjeljak-četvrtak) održat će se duhovno-rekreativni susret za mlade.

Na temelju pozitivnih iskustava prošlogodišnjeg biskupijskog kampa za mlade u Dubokoj pored Velike, ovaj susret bit će temeljen na pravilima istog kampa, no prilagođen trenutačnim okolnostima s obzirom na epidemiološku situaciju povezanu s koronavirusom. Susret želi ponuditi mladima višednevni ljetni boravak u kojem će kroz zabavu, rad i molitvu rasti u kvalitetnom druženju lišeni onih sadržaja koji ih ometaju i obeshrabruju u svjedočenju kršćanskog života. Kroz trodnevni dinamičan program oni će uz različite duhovne, edukativne, sportske i radne aktivnosti imati priliku iskoristiti vrijeme za razvijanje svog izvornog duhovnog identiteta i povezati se s ostalim sudionicima susreta. Tema ovogodišnjeg susreta je geslo Godine Božje riječi u Požeškoj biskupiji – „Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka (Ps 119,105)“.

Za sudjelovanje na susretu mogu se prijaviti mladi od 15 (završen prvi razred srednje škole) do 30 godina ispunjavanjem online obrasca za prijavu koji se nalazi na web i facebook stranici Požeške biskupije. Prijave za sudjelovanje na susretu traju do 28. srpnja.

Odgovore na sva dodatna pitanja i pojašnjenja vezana uz organizaciju ovog susreta može se dobiti kod biskupijskog povjerenika za pastoral mladih vlč. Krunoslava Siroglavića (e-mail: sirky.ks@gmail.com) koji je ujedno voditelj susreta.

Ključne riječi:
mladi susret Velika