Budi dio naše mreže
Izbornik

Trogir: Dan otvorenih vrata Katoličkog dječjeg vrtića „Emaus“

Trogir (IKA)

U Katoličkom dječjem vrtiću „Emaus“, koji se nalazi u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra Župe Gospe od Anđela u Trogiru, održan je u srijedu 25. svibnja Dan otvorenih vrata.

Katolički dječji vrtić „Emaus“ prvi će put otvoriti svoja vrata polaznicima početkom nove pedagoške godine 2022./2023. te je, iz toga razloga, održan Dan otvorenih vrata kako bi se svi zainteresirani mogli upoznati s planom i programom rada vrtića te posjetiti prostore u kojima će djeca boraviti. Vrtić je osnovala Splitsko-makarska nadbiskupija, a vodstvo vrtića povjereno je č. s. Martini Grmoja, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu i vođenju vrtića.

Vrtić će moći primiti oko 100 djece u pet odgojnih skupina. Bit će organiziran desetosatni boravak u vremenu od 6.30 do 16.30 sati za tri skupine djece: jedna jaslička skupina za djecu od 1. do 3. godine života te dvije mješovite vrtićke skupine za djecu od 3. godine života do polaska u školu. Šestosatni boravak organiziran je za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 7 do 13 sati. Petosatni boravak također je organiziran za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 14 do 19 sati.

„Na svome putu u Emaus uskrsli Gospodin hodio je sa svojim učenicima, podržavao njihovo sazrijevanje, izgrađivao njihovo zajedništvo i upućivao ih na povezanost s Dobrim Ocem. Stoga nam je želja da novi vrtić ‘Emaus’ uistinu bude mjesto susreta, igre, učenja i zajedništva djece, roditelja i odgajatelja jer su svi djeca Nebeskog oca“, poručuju iz Katoličkog dječjeg vrtića „Emaus“.

Svi zainteresirani roditelji mogu ispuniti Zahtjev za predupis i poslati ga na e-mail vrtića dv-emaus@smn.hr do 1. lipnja 2022. Obrazac za predupis može se preuzeti na poveznici.

Kontakt:

Katolički dječji vrtić „Emaus“

Kneza Trpimira 38, 21 220 Trogir

E-mail: dv-emaus@smn.hr

Mobitel: ravnateljica s. Martina Grmoja 098 716 542

Web: https://emaus.smn.hr/