Budi dio naše mreže
Izbornik

VIDEO Osma emisija "Tavelićev timbar vire" iz Hrvatskoga nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića

Šibenik (IKA)

Pogledajte osmu emisiju (od ukupno devet) "Tavelićev timbar vire" u programu TauTV koja se petkom od 14 do 15 sati prikazuje na Facebook stranici Hrvatskoga nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića, YouTube kanalu Svetišta Šibenik te na stranicama Hrvatske katoličke mreže odnosno Informativne katoličke agencije (IKA), a u povodu velike devetnice uoči svetkovine sv. Nikole Tavelića.

Don Ivica Komadina u razgovoru s rektorom Svetišta fra Ivanom Bradarićem / Foto: YouTube/screenshot (sve fotografije)


U jubilejskoj godini sv. Nikole Tavelića (50. obljetnica kanonizacije) Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića povezuje domovinsku i iseljenu Hrvatsku.
Tijekom velike devetnice pred svečev blagdan emitira emisiju iz Šibenika u kojoj putuje po svijetu, prati svjedočanstvo života i vjere prvoga hrvatskog kanoniziranog sveca u mreži iskustava i svjedočanstava današnjih vjernika, svečevih sunarodnjaka, razasutih po cijelomu svijetu.

Upoznaje gledatelje gdje se sve i kako časti sv. Nikola. Dijeli iskustva. Moli svečev zagovor. Pjeva i slavi Boga.
U emisiji u petak 6. studenoga, od 14 do 15 sati, rektor Svetišta i voditelj emisije fra Ivan Bradarić razgovara s don Ivicom Komadinom, delegatom za hrvatsko dušobrižništvo u Njemačkoj; predstavlja se HKZ Bad Canstatt; prikazuje se drugi dio filma s hodočašća u Svetu Zemlju u povodu jubileja sv. Nikole Tavelića; prikazuje se reportaža iz župe Tučepi i crkve sv. Nikole Tavelića; i na kraju emitira se reportaža iz kanadske Misissage, kao i razgovor s voditeljem Župe Hrvatskih mučenika vlč. Božom Tenšekom.
Prijenos možete pratiti putem društvenih mreža: na Facebook stranicama Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole TavelićaSveti Frane Šibenik i Hrvatski katolički radio; na Youtube kanalu Svetište Šibenik i na stranici Informativne katoličke agencije (IKA).
Emisiju će medijski popratiti i Hrvatska katolička mreža (HKM) na svom portalu.