Budi dio naše mreže
Izbornik

Webinar - obiteljske večeri

Đakovo (IKA/TU)

„Obiteljske večeri“ novi je ciklus on-line predavanja koji organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

U okviru sedmog webinara u ovom novom ciklusu predavanje pod nazivom „Briga za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi“ održat će dr. sc. Zoran Vargović, psihoterapeut, u srijedu, 24. travnja 2024. godine s početkom u 19 sati putem ZOOM platforme.

Prijaviti i registrirati se za sudjelovanje moguće je putem sljedeće poveznice:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIpfu-hqT4tE9MUdLImVKq4NiJnjZ4t2CUM

Nakon prijave, na mail će stići poveznica putem koje je moguće priključiti se predavanju. Prijave će se primati sve do početka webinara, međutim zbog tehničkih ograničenja samom predavanju moći će uživo pristupiti prvih 100 prijavljenih putem poveznice.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Ovi webinari se održavaju kao jedna od aktivnosti projekta Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja „Aktivno roditeljstvo: podrška i savjetovanje“ koji se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Ključne riječi:
Obiteljske večeri webinar