Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: webinar

Webinar „Obiteljske večeri“ posvećen poslijeporođajnoj tuzi i depresiji

Na sedmom webinaru novog ciklusa on-line predavanja „Obiteljske večeri“ u ponedjeljak 20. svibnja izlaganje „Poslijeporođajna tuga ili depresija: koje su razlike i što učiniti?“ održala je izv. prof. dr. sc. Sandra Nakić Radoš, univ. spec. clin. psych. sa Sveučilišnog odjela za psihologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i predsjednica udruge Centar za reproduktivno mentalno zdravlje, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Webinar - obiteljske večeri

„Obiteljske večeri“ novi je ciklus on-line predavanja koji organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održan webinar o temi „Samopouzdanje i nesigurnost u roditeljske kompetencije“ u sklopu ciklusa predavanja „Obiteljske večeri“

Peti webinar ciklusa online predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“ održan je putem Zoom platforme u srijedu, 28. veljače 2024., u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju Sveti Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Webinar posvećen važnosti igre za razvoj djeteta

Predavanje „Važnost igre za razvoj djeteta“ održala je na webinaru 31. siječnja dr. sc. s. Kata Ostojić, članica Družbe Školskih sestara franjevki, Provincije Svete Obitelji iz Hercegovine, ravnateljica ustanova za odgoj i obrazovanje Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Obiteljske večeri – održan treći webinar

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata u srijedu 13. prosinca održan je putem Zoom platforme treći webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“.

Održan webinar "Djeca koja tuguju"

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju Sveti Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata održan je putem Zoom platforme drugi webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Počeo novi ciklus webinara - Obiteljske večeri

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju Sveti Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata u srijedu 25. listopada održan je putem zoom platforme prvi webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“.

Webinar o gubitku i tugovanju kod djece i odraslih

„Gubitak i tugovanje kod djece i odraslih” bila je tema svibanjskog, 9. webinara (2022. -2023.) „Obiteljskog četvrtka“. Predavanje je imala dr. sc. Anita Dučkić Sertić, univ. spec. act. soc., diplomirani kateheta, logoterapeut, službeni izmiritelj pri Ministarstvu pravosuđa, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Webinar „Pregovaranje u odnosima – kako postavljam granice”

„Pregovaranje u odnosima – kako postavljam granice”, bila je tema Obiteljskog četvrtka, održanog 27. travnja putem Zoom platforme u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „sv. Ivan Pavao II.” i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

Webinar: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“

U organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, 2. studenoga održan je četvrti, ujedno posljednji webinar u ciklusu pod nazivom „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“. Projekt je sufinanciran sredstvima Brodsko-posavske županije.

1 2 3 5