Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: webinar

Webinar „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom – Rješavanje sukoba“

U petak 11. lipnja se održao webinar u organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije. To je drugi od četiri webinara u ciklusu pod nazivom: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, a koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“ koji je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije.

Zajednička poruka predstavnika europskih i afričkih biskupskih konferencija

Na kraju zajedničkog online seminara Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE) i Vijeća biskupskih konferencija Afrike i Madagaskara (SECAM) održanom 1. i 2. lipnja na temu „Solidarnost u promicanju ljudskog dostojanstva u svjetlu enciklike Fratelli tutti“, dvadeset predstavnika kontinentalnih biskupskih konferencija Afrike i Europe odobrilo je završnu Poruku upućenu „svoj našoj braći biskupima, svećenicima, đakonima, redovnicima i vjernicima laicima Crkve Božje diljem Afrike i Europe“.

Priziv savjesti u edukaciji zdravstvenih djelatnika

Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKLD) u povodu Međunarodnoga dana priziva savjesti, koji se obilježava 15. svibnja, organiziralo je u petak 14. svibnja webinar o temi „Priziv savjesti: jučer, danas, sutra".

Predsjednik Biskupske konferencije SAD-a nadbiskup José Gomez pozvao američke katolike da promiču socijalni nauk Crkve

Nadbiskup Los Angelesa i predsjednik Biskupske konferencije Sjedinjenih Američkih Država José Horacio Gómez za sudjelovanja u online seminaru pod nazivom “Katolici na Kapitolu” pozvao je američke katolike da ostave po strani političke podjele te da promiču socijalni nauk Katoličke Crkve i štite dostojanstvo svake osobe, izvještava Vatican News u petak 16. travnja.

Webinar „Bolujem li od depresije ili sam samo neraspoložen?“

U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskoga četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u četvrtak 25. ožujka održan je webinar putem ZOOM platforme s temom „Bolujem li od depresije ili sam samo neraspoložen?“.

1 2 3