Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: webinar

Webinar „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“

U organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, u ponedjeljak 13. lipnja se održao prvi od četiri webinara u ciklusu pod nazivom: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, a koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“ koji je sufinanciran sredstvima Brodsko-posavske županije.

Obiteljski četvrtak na temu „Što kada ljubav (u braku) nestane?“

Svibanjski „Obiteljski četvrtak“ u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ te Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, održan je 26. svibnja putem webinara, a vodila ga je Suzana Matošević, obiteljska savjetovateljica iz Nadbiskupijskog savjetovališta u Slavonskom Brodu.

VIDEO Papa: Bratstvo je "protuotrov“ individualizmu

Uoči Svjetskoga dana bolesnika, 11. veljače, papa Franjo uputio je videoporuku u povodu početka webinara „Svjetski dan bolesnika: značenje, ciljevi i izazovi“ u organizaciji Dikasterija za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja, istaknuvši zahvalnost za sve koji, u Crkvi i društvu, s ljubavlju ostaju pored onih koji pate, prenosi Vatican News.

Webinar na temu „Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah“

Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah?, bila je tema siječanjskog webinara putem Zoom platforme, održanog u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, Povjerenstva za pastoral braka i obitelji osječkih dekanata i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije u četvrtak, 27. siječnja.

Online seminar o ukazanjima u Fatimi

Odjel za studije marijanskoga svetišta u Fatimi pokrenuo je webinar koji svake srijede tijekom siječnja, sudionicima pruža mogućnost da bolje shvate zbivanja koja su se dogodila u Cova da Iria, da protumače način na koji se danas govori o Fatimi, te da spoznaju kako se prema tomu odnose milijuni vjernika, prenio je Vatican News.

Webinar o temi „Usamljenost u vrijeme blagdana“

U sklopu III. ciklusa Obiteljskih četvrtaka 2021/2022. 16. prosinca održan je webinar putem Zoom platforme, a u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

Webinar „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom – Rješavanje sukoba“

U petak 11. lipnja se održao webinar u organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije. To je drugi od četiri webinara u ciklusu pod nazivom: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, a koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“ koji je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije.

1 2 3 4