Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: webinar

Webinar o gubitku i tugovanju kod djece i odraslih

„Gubitak i tugovanje kod djece i odraslih” bila je tema svibanjskog, 9. webinara (2022. -2023.) „Obiteljskog četvrtka“. Predavanje je imala dr. sc. Anita Dučkić Sertić, univ. spec. act. soc., diplomirani kateheta, logoterapeut, službeni izmiritelj pri Ministarstvu pravosuđa, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Webinar „Pregovaranje u odnosima – kako postavljam granice”

„Pregovaranje u odnosima – kako postavljam granice”, bila je tema Obiteljskog četvrtka, održanog 27. travnja putem Zoom platforme u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „sv. Ivan Pavao II.” i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

Webinar: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“

U organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, 2. studenoga održan je četvrti, ujedno posljednji webinar u ciklusu pod nazivom „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“. Projekt je sufinanciran sredstvima Brodsko-posavske županije.

Webinar „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“

U organizaciji Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja – HRD BiOS i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, u ponedjeljak 13. lipnja se održao prvi od četiri webinara u ciklusu pod nazivom: „Osnaživanje djece u suočavanju sa svakodnevnim stresom“, a koji se održava u sklopu projekta „Pomakni svoje granice“ koji je sufinanciran sredstvima Brodsko-posavske županije.

Obiteljski četvrtak na temu „Što kada ljubav (u braku) nestane?“

Svibanjski „Obiteljski četvrtak“ u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ te Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, održan je 26. svibnja putem webinara, a vodila ga je Suzana Matošević, obiteljska savjetovateljica iz Nadbiskupijskog savjetovališta u Slavonskom Brodu.

VIDEO Papa: Bratstvo je "protuotrov“ individualizmu

Uoči Svjetskoga dana bolesnika, 11. veljače, papa Franjo uputio je videoporuku u povodu početka webinara „Svjetski dan bolesnika: značenje, ciljevi i izazovi“ u organizaciji Dikasterija za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja, istaknuvši zahvalnost za sve koji, u Crkvi i društvu, s ljubavlju ostaju pored onih koji pate, prenosi Vatican News.

Webinar na temu „Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah“

Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah?, bila je tema siječanjskog webinara putem Zoom platforme, održanog u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, Povjerenstva za pastoral braka i obitelji osječkih dekanata i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije u četvrtak, 27. siječnja.

Online seminar o ukazanjima u Fatimi

Odjel za studije marijanskoga svetišta u Fatimi pokrenuo je webinar koji svake srijede tijekom siječnja, sudionicima pruža mogućnost da bolje shvate zbivanja koja su se dogodila u Cova da Iria, da protumače način na koji se danas govori o Fatimi, te da spoznaju kako se prema tomu odnose milijuni vjernika, prenio je Vatican News.

Webinar o temi „Usamljenost u vrijeme blagdana“

U sklopu III. ciklusa Obiteljskih četvrtaka 2021/2022. 16. prosinca održan je webinar putem Zoom platforme, a u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata.

1 2 3 4