Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: 50-obljetnica

Mons. Vukšić predvodio proslavu 50. obljetnice osnutka župe Krepšić

U povodu proslave 50. obljetnice osnutka Župe Kraljice svete krunice u Krepšiću, vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić predslavio je u subotu 13. kolovoza svečanu euharistiju u župnoj crkvi, izvijestila je Nedjelja.

Fra Anselmo Stulić proslavio zlatni svećenički jubilej

Fra Anselmo Stulić, ispovjednik i ekonom Samostana sv. Frane u Zadru, proslavio je zlatni svećenički jubilej, 50 godina svećeništva, u subotu 23. srpnja, predvodeći misno slavlje u župnoj crkvi sv. Anselma u svojoj rodnoj Župi sv. Anselma u Ninu.

U Zagrebu proslavljena 50. godišnjica mature

Maturanti generacije 1972. Nadbiskupske klasične gimnazije na Šalati u Zagrebu proslavili su 50. godišnjicu mature u subotu 16. srpnja, na spomendan Blažene Djevice Marije od brda Karmela.

Predstavnici talijanske organizacije MCL posjetili biskupa Komaricu

Predsjednik talijanske organizacije Movimento Cristiano Lavoratori – MCL (Kršćanski radnički pokret) Antonio Di Matteo i predsjednik Glavnog vijeća Piergiorgio Sciacqua posjetili su banjolučkog biskupa Franju Komaricu povodom 50. obljetnice njegovoga svećeničkog ređenja.

Biskup Komarica i mons. Orlovac proslavili 50. obljetnicu svećeničkog ređenja

Na blagdan sv. Bonaventure, nebeskog zaštitnika Banjolučke biskupije i katedrale, u petak 15. srpnja banjolučki biskup Franjo Komarica predvodio je euharistijsko slavlje na kojem je proslavio zlatni jubilej – 50. obljetnicu svećeničkog ređenja zajedno s dugogodišnjim suradnikom u Biskupskom ordinarijatu mons. Antom Orlovcem, izvijestila je KTA.

1 2 3 5